Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Slováci v NHL

Pittsburgh a Dallas zvládli úvodné zápasy lepšie

Pittsburgh Penguins – New York Rangers 5:4 (stav série: 1-0)
V play-off nie často vídaný comeback, ktorí zažili hráči Pittsburghu, určite prinútil hráčov Rangers, aby rozmýšľali nad tým, ako je možné, že v takom dôležitom zápase stratili tak veľký náskok. Rangers do 29. minúty viedli 3:0, no ani to im nestačilo na víťazstvo. Všetko to začal Jarkko Ruutu a ukončil Evgeni Malkin, ktorý strelil víťazný gól v 59. minúte. Do streleckej listiny sa zapísal aj Marián Hossa, ktorý svojim druhým gólom v play-off vyrovnával na 3:3. Pens sa potom vďaka gólu Petra Sýkoru dostali do vedenia, no Scott Gomez stačil ešte vyrovnať. Potom prišiel čas na talentovaného ruského útočníka Evgenia Malkina, ktorý strelil gól na 5:4. Pittsburgh sa ujal vedenia 1:0 na zápasy. Marián Hossa odohral bez 2 sekúnd 19 minút a do štatistík si okrem gólu zapísal aj 4 strely na bránu. „Zápas pre nás nikdy nekončí. Máme silu na to, aby sme tu strelili veľa gólov. Nezáleží na tom, či prehrávame o jeden, dva či tri góly,“ povedal po zápase Petr Sýkora. Pittsburgh v nedeľu odohrá doma ďalší zápas série. V posledných 11 domácich stretnutiach sa tešil len z víťazstva a v histórii ešte sériu s Rangers neprehral.

San Jose Sharks – Dallas Stars 2:3 PP (stav série: 0-1)
Úvodný zápas semifinálovej série medzi San Jose a Dallaosm vyšiel lepšie hosťom z Texasu. Brenden Morrow strelil svoj druhý gól zápasu v predĺžení, čo znamenalo, že sa po víťazstve 3:2 Stars ujali vedenia 1:0 v sérii. San Jose bolo v zápase aktívnejšie, no brankár Turco zaznamenal 25 zákrokov. Sharks sa ujali v 25. minúte vedenia. Dallas však strelil v druhej tretine dva góly a situácia sa náhle zmenila. V 57. minúte strelil svoj 4. gól v play-off Jonathan Cheechoo. V predĺžení však Sharks bránu hostí neohrozili a Dallas zásluhou piateho gólu Morrowa v play-off vyhral 3:2.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies