Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Slováci v NHL

Stars a Penguins opäť vyhrali a v sériách vedú 2:0

Pittsburgh Penguins – New York Rangers 2:0 (stav série: 2-0)
V Mellon Arene sa odohral druhý zápas série 2. kola medzi Pittsburghom a New Yorkom Rangers. Po bezgólovej prvej tretine prišla v 13. minúte kľúčová presilová hra Pens, ktorá sa pre domácich hráčov nakoniec skončila šťastne. V 14. minúte sa z gólu radoval Jordan Staal, pre ktorého to bol druhý presný zásah v tohtoročnom play-off. Na ľade bol vtedy aj jeho starší brat Marc, ktorý je obrancom NY Rangers. Viac pukov za svoj chrbát brankári oboch mužstiev nepustili. Druhý gól Pens padol až v 60. minúte, kedy Rangers hrali v šestici bez odvolaného gólmana Lundqvista. Gól strelil Adam Hall. Slovenský útočník Marián Hossa odohral niečo cez 19 minút a do kanadského bodovania sa nezapísal. Štatistiky si vylepšil o dve trestné minúty a sedem striel. V zápase bol najaktívnejším strelcom. Prvou hviezdou zápasu sa stal brankár Marc-Andre Fleury, ktorý zlikvidoval všetkých 26 striel hostí. Pittsburgh vyhral 2:0 a rovnakým pomerom vedie aj v sérii. Tá sa sťahuje do New Yorku, kde sa prvý zápas odohrá už v utorok. Pittsburgh v tejto sezóne ešte v Madison Square Garden nevyhral.

San Jose Sharks – Dallas Stars 2:5 (stav série: 0-2)
Dallas od roku 2000 nehral vo finále konferencie. Vtedy Stars prešli v druhom kole práve cez San Jose a dostali sa až do finále. Bude sa situácia opakovať aj tento rok? Stars budú mať v domácom prostredí výhodu aj v tom, že v San Jose vyhrali obe stretnutia. V nedeľnom dueli po dvoch tretinách síce prehrávali 1:2, no v tretej tretine strelili 4 góly a nakoniec sa tešili z výhry 5:2. Mike Modano strelil víťazný gól, dva góly strelil Niklas Hagman a brankár Turco zastavil 29 striel súpera. San Jose musí v Dallase vyhrať, aby sa udržalo v hre o postup. Sharks v tejto sezóne v 3 prípadoch zo 4 v Texase uspeli.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies