Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Slováci v NHL

Pittsburgh, Detroit a Dallas vedú už 3:0

New York Rangers – Pittsburgh Penguins 3:5 (stav série: 0-3)
Pittsburgh je tímom, ktorý v play-off zatiaľ ako jediný nepoznal pocit porážky. Penguins si aj po dvoch kolách môžu neporaziteľnosť zachovať, stačí im vyhral už len jedno strentutie a môžu sa začať tešiť z postupu. V treťom dueli sa zrodil výsledok 5:3 a to sa hral v New Yorku. Skóre stretnutia otvoril v 2. minúte Marián Hossa. Slovenský útočník zaznamenal v zápase aj jednu asistenciu a na ľade strávil 19 minút. Penguins vyhrali prvú tretinu pomerom 3:1 a to sa stalo základom ich víťazstva. Ďalšie góly strelili Laraque a Malkin. Gól Rangers mal na svedomí Martin Straka. Rangers boli v zápase strelecky aktívnejší, no brankár Marc-Andre Fleury(36 zákrokov) inkasoval už len dva góly z hokejok Callahana a Jágra. Za stavu 3:3 ukázal Evgeni Malkin, prečo si zaslúži nomináciu na Hart Trophy a strelil víťazný gól. Na začiatku tretej tretiny poistil vedenie Pens Ryan Malone. „Sme v skvele situácii. Nikto si nemohol myslieť, že by sme mohli byť v tejto pozícii už po troch zápasoch, ale práve teraz sme nenásytní a chceme vyhrať aj ďalší zápas,“ povedal po zápase Marián Hossa, ktorého tím vedie v sérii 3:0.

Dallas Stars – San Jose Sharks 2:1 PP (stav série: 3-0)
Po troch zápasoch je stav 3:0 aj v sérii medzi Dallasom a San Jose, kde sa z mečbalu tešia hokejisti Stars. Tí nastúpili na svoj prvý domáci zápas v sérii. Vzájomné zápasy zo základnej časti hovorili o tom, že oba tímy to na seba vedie hlavne vonku. San Jose sa však to však nepotvrdilo, aj keď prehra nebola vysoká a o víťazstve Dallasu sa rozhodlo až v predĺžení. Do neho sa vstupovalo za stavu 1:1. Skóre strnutia otvoril v 20. minúte Patrick Marleau a za Dallas vyrovnával v 41. minúte Sergei Zubov. V predĺžení sa stihlo odohrať necelých 5 minút a svojim druhým gólom v play-off dostal Mattias Norstrom domácich fanúšikov do varu. Stars vyhrali 2:1 po predĺžení a v sérii vedú už 3:0. Ďalší zápas sa hrá už dnes v Dallase.

Colorado Avalanche – Detroit Red Wings 3:4 (stav série: 0-3)
Séria medzi Detroitom a Coloradom nebola ešte nikdy taká jednoznačná. Detroit po troch zápasoch vedie už 3:0 a v ďalšom stretnutí bude môcť rozhodnúť o svojom postupe do ďalšieho kola play-off. Tretí zápas sa odohral v Denveri a Red Wings sa tešili z víťazstva 4:3. Detroit vyhral prvé dve tretiny pomerom 2:1 a v tretej inkasoval len jeden gól. Colorado začalo lepšie, keď Cody McLeaod v 6. minúte otvoril skóre zápasu. Detroit začal zvyšovať obrátky a Avalanche v prvej tretine prestrieľal 19:10. O vyrovnanie sa postaral Pavel Datsyuk a Johan Franzen svojim ôsmym gólom(6. v tejto sérii) poslal hostí do vedenia. To v druhej tretine zvýšil Datsyuk. Andrew Brunette bol posledným hráčom Colorada, ktorý sa zapísal do streleckej listiny. Bolo to však dvakrát. najskôr znižoval na 2:3. Detroit si však zásluhou Zetterberga opäť vytvoril dvojgólové vedenie. O to definitívne prišiel v 46. minúte, kedy sa opäť presadil Brunette. Red Wings už viac gólov nedostali, nedovolili Coloradu vyrovnať a tak sa mohli tešiť z víťazstva. Chris Osgood zaznamenal v tretej tretine 12 úspešných zákrokov, celkovo 30.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies