Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Slováci v NHL

Gáborík podstúpil artroskopickú operáciu

Hviezdy krídelník Minnesoty Marián Gáborík v piatok podstúpil menšiu artroskopickú operáciu pravého bedra, kde sa zistili problémy s chrupkovým valom.

Marián Gáborík podstúpil operáciu, aby sa odstránili problémy, ktorého trápili počas podstatnej časti sezóny. Operácia bola vykonaná v coloradskej klinike Steadman Hawkins Clinic.

Generálny manažér Wild Doug Risebrough povedal, že Marián Gáborík strávi v Colorade ešte 10 dní a potom sa vráti do Twin Cities, kde bude pokračovať jeho rehabilitácia. Gabby podľa neho pociťoval počas väčšej časti sezóny akési „dráždenie“.

Šikovný Slovák sa rozhodol hrať aj napriek tomu a v sezóne strelil 42 gólov. V play-off sa mu však moc nedarilo, keď v šiestich zápasoch nedal ani jeden gól. Gabby však priznal, že jeho výkonnosť v play-off zranenie nemalo vplyv. „Nemalo to vplyv na jeho korčuľovanie a v sérii (proti Coloradu)korčuľoval dobre,“ dodal Risebrough.

Gáborík pre zdravotné problémy vynechá majstrovstvá sveta, ktoré sa tento rok po prvýkrát konajú v Kanade. Slovenský útočník by nemal chýbať na tréningovom kempe Wild, ktorý by mohol byť aj jeho posledný v tomto tíme. Slovenskému útočníkovi totiž po budúcej sezóne končí zmluva a bude sa po prvýkrát v kariére môcť stať neobmedzeným voľným hráčom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies