Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Slováci v NHL

Hossa Selkeho trofej nevyhrá. Čo tak Trofej Lady Byngovej?

Viacerí odborníci verili, že Marián Hossa si počas svojej kariéry zaslúžil byť aspoň nominovaný na Selkeho trofej pre najlepšie brániaceho útočníka NHL. Doteraz sa mu však individuálne trofeje vyhýbali.

Kým Selkeho trofej už pravdepodobne nezíska, nemusel by úspešnú kariéru skončiť bez individuálneho ocenenia. A Mark Lazerus z denníka Chicago Sun-Times aj vie, ktorú trofej by mohol ešte získať.

Hossa bol nominovaný v tomto roku na Mastertonovu trofej, ale pri nej je pár vhodnejších kandidátov. Čo mu teda udeliť Trofej Lady Byngovej, ktorá sa udeľuje najväčšiemu džentlmenovi na ľade a ktorú v minulosti získal aj Pavol Demitra?

Lazerus napísal: „Marián Hossa strelil 26 gólov a počas celej sezóny bol vylúčený len štyrikrát. A na ľade i mimo sa správa prvotriedne. Musí vyhrať Lady Byng, no nie?“

Fanúšikovia spod Tatier a z Chicaga s tým môžu súhlasiť, ale podstatné je, či to tak budú vidieť aj športoví novinári, ktorí o cene rozhodujú. Vlani ju získal Anže Kopitar, ktorý mal 16 trestných minút. Tie však nie sú jediným rozhodujúcim faktorom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies