Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Slováci v NHL

Stav núdze: Musíme sa vrátiť k našej hre, tvrdí Hossa

Tím Chicago Blackhawks si nemôže dovoliť v pondelok prehru. Po dvoch prehrách v sérii s Predators potrebuje nájsť svoju ofenzívu, k čomu by mohli pomôcť ďalšie úpravy zostavy trénera Joela Quennevillea a väčšie nasadenie jeho zverencov.

Chicago nedokázalo v prvých dvoch zápasoch streliť ani jeden gól a prehráva 0:2 na zápasy. Pred sťahovaním série do Nashvillu ho fanúšikovia vyprevadili z ľadu bučaním.

„Momentálne hráme trochu napäto. Každý sa snaží streliť gól. Musíme hrať naším spôsobom, takým, akým sme hrali celú sezónu. Musíme sa zhlboka nadýchnuť, zabudnúť na posledný zápas a koncentrovať sa na ten ďalší,“ poznamenal Marián Hossa pre AP.

Práve slovenský veterán sa vrátil v predošlom zápase do prvého útoku k Jonathanovi Toewsovi, v ktorom ich doplnil Nick Schmaltz. Je možné, že spolu odštartujú aj pondelkový duel. Lepšia predstava o útokoch bude po dopoludňajšom rozkorčuľovaní. Cieľ je však zrejmý už teraz.

„Vyzerá to tak, že počas väčšiny striedaní sa snažíme urobiť toho až príliš veľa. Oni pritom na nás len čakajú v strednom pásme. Takto to nepôjde v náš prospech. Musíme sa uvoľniť a hrať viac snaživo a s väčšou naliehavosťou,“ dodal Hossa.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies