Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Slováci v NHL

Masonov nezabudnuteľný návrat do Nashvillu

Brankár St. Louis Chris Mason bol hrdinom celého utorkového večera, keď po návrate do Nashvillu vychytal čisté konto proti svojmu bývalému tímu. V akcii sa v utorok zo Slovákov predstavil len Michal Handzuš, no ten sa bodovo nepresadil.

Los Angeles odohralo svoj zápas v Calgary a tím z Kalifornie sa v ňom veľmi nedarilo. Flames boli strelecky aktívnejší a napokon zápas vyhrali jasne 6:2. Dva góly strelil Rene Bourque, no hviezdou zápasu sa stal Curtis Glencross, ktorý zaznamenal tri body za gól a asistenciu. Michal Handzuš, ktorý odohral v drese Kings 13 minút a 46 sekúnd, nebodoval a do štatistík si pripísal tri strely a 4 trestné minúty za zdržovanie hry, resp. podrazenie.

V Nashville moc gólov nepadalo a to vďaka neaktívnym strelcom St. Louis a ich brankárovi Chrisovi Masonovi, ktorý sa stal utorkovou hviezdou. Blues vďaka nemu zvíťazili nad Predators 1:0 po samostatných nájazdoch, aj napriek tomu, že ich domáci tím prestrieľal 47:17. Mason okrem 47 zákrokov počas 65 minút neinkasoval ani v samostatných nájazdoch. Jeho návrat do Nashvillu bol teda nezabudnuteľný. Mason vychytal svoj prvý shutout v sezóne a prvý shutout hosťujúceho tímu v Nashville od 13. januára 2004. Vtedy stál v bráne Predators, v zápase proti Los Angeles, práve Chris Mason a zápas sa skončil nerozhodne 0:0. „Bola to dobrá noc. Toto je definitívne jeden z mojich najlepších zápasov kariéry. Dlho som hral za Nashville. Bolo to trochu zvláštne,“ povedal Mason.

V poslednom zápase sa podarilo zvíťaziť Atlante, ktorá porazila Toronto pomerom 6:3. Víťazný gól strelil Ilya Kovalchuk a dvakrát sa presadil White. Thrashers prehrali posledné tri stretnutia a tak je pre nich toto víťazstvo dôležité. Zaujímavým momentom bola 40. minúta, v ktorej sme videli nie tak často vídaný moment, kedy Ilya Kovalchuk zhodil rukavice a pobil sa s Ianom Whitom. Boris Valábik, ktorý sa v bitkách vyzná, nebol opäť súčasťou základnej zostavy Thrashers.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Michal Handzuš (LAK) 13:46 0 0 0 0 3 4




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies