Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Špekulácie

Mohli by Los Angeles opustiť Muzzin a Toffoli?

Jozef Struhár  
24.12.2018

Tím Los Angeles Kings sa v tejto sezóne trápi a často sa spája s potenciálnym výpredajom svojho mužstva. Cez víkend sa s možným odchodom skloňovali mená obrancu Jakea Muzzina a útočníka Tylera Toffoliho.

Elliotte Friedman nedávno spojil Muzzina s Pittsburghom. Kings však za neho údajne chcú vysoké draftové voľby, čo podľa Dana Kingerskiho z Pittsburgh Hockey Now nie je niečo, čo by Penguins chceli urobiť.

Pittsburgh momentálne ani nevyzerajú byť tímom, ktorý by sa hrnul do nejakej výmeny. Muzzin by však mohol padnúť do oka aj iným tímom. Murat Ates z The Athletic by si ho vedel predstaviť napríklad vo Winnipegu.

Toffoli sa v tejto sezóne trápi, keď strelil len šesť gólov v prvých 37 zápasoch. Kalifornský tím s ním počítal aj do budúcnosti a stále má len 26 rokov, no výmena nie je mimo reality, ak by za neho Kings niečo výhodné získali.

Otázne však je, čo by za neho tímy boli ochotné obetovať a či v Los Angeles stále neveria v jeho „comeback“. Nie je to tak dávno, čo strieľal dôležité góly. V sezóne 2015/16 skóroval 31-krát, vlani 24-krát.

Muzzin i Toffoli majú zmluvy platné ešte pre budúci ročník. Obranca zaťažuje platový rozpočet štyrmi miliónmi amerických dolárov, útočník sumou 4,6 milióna amerických dolárov. Obaja môžu byť neobmedzenými voľnými hráčmi.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies