Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Špekulácie

Vzdajú sa Leafs voľby v 1. kole draftu? Čo bude s Gardinerom?

Jozef Struhár  
16.01.2019

Aj generálny manažér tímu Toronto Maple Leafs, Kyle Dubas, bude zaneprázdnený v týždňoch pred prestupovou uzávierkou. A aj v súvislosti s jeho tímom visia vo vzduchu otázniky.

Jedným z najväčších je budúcnosť obrancu Jakea Gardinera. Je dobre známe, že kanadský tím chce obranu vylepšovať a nehľadá spôsob, ako sa obrancov vzdávať. Stále je pritom prioritou tímu dohodnúť sa s ním na novej zmluve.

To je však v niektorých prípadoch ľahšie povedať ako uskutočniť a mohol by to byť ten prípad aj teraz. Gardiner sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom, pričom vlani pokoril hranicu 50 bodov a tento rok tretíkrát po sebe atakuje métu 40 bodov, vďaka čomu by mohol požadovať viac ako 6 miliónov dolárov ročne. Budú si to môcť Maple Leafs dovoliť?

Zaujímavá je aj otázka toho, či by kanadský tím neobetoval pre posilnenie svojich šancí v play-off voľbu v prvom kole draftu. Práve draft bol jednou z kľúčových ciest, ako sa budovalo súčasné mužstvo, ale na rozdiel od rokov minulých by tím mohol byť k výmene otvorený. Ak bude protihodnota správna, podotýka Pierre LeBrun.

„Niektoré tímy, s ktorými som sa rozprával, mi povedali, že by Leafs mohli pripojiť do balíka aj voľbu v prvom kole draftu, ak by získali obrancu do prvých dvoch párov,“ poznamenal odborník. Záležalo by, pochopiteľne, aj od obsahu zvyšku takého balíka.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies