Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
11. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

V NHL pribudlo ďalšie etnikum. Postaral sa o to obranca Floridy

Obranca Floridy Brady Keeper nebol vo štvrtkovom zápase proti Ottawe len obyčajným debutantom v NHL. Reprezentuje totiž etnickú skupinu, z ktorej sa doposiaľ nikto v zámorskej profilige nepredstavil.

Dvadsaťdvaročný rodák z oblasti Cross Lake v provincii Manitoba je prvým členom etnika Pimicikamak, jednej z tých známejších skupín pôvodného obyvateľstva na území dnešnej Kanady. Slovo Pimicikamak pochádza z ich jazyka „cree“ a dalo by sa preložiť ako Indián.

„Bol som nervózny, ale po prvom striedaní som sa už cítil dobre. Samozrejme, splnil sa mi sen. Nedá sa to slovami opísať. Som šťastný, že ma prišli podporiť rodičia aj priateľka s naším sedemmesačným dieťaťom a nevlastným synom,“ povedal po zápase nadšený mladík.

Keeper odohral pri ligovom debute 12 minút a 40 sekúnd počas 18 striedaní. Zaznamenal plusový bod, strelu, dva bodyčeky a blok. Vyhlásili ho za tretiu hviezdu duelu, v ktorom Panthers vyhrali 5:2.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Bostonu sa pred tretím zápasom série zotavila posila spred uzávierkyMS 2024: Séria nekončí. Slovensko prvý zápas na turnaji prehraloSúpiska Slovenska ja kompletná, známy je aj kapitán. Slafkovský je rodeným lídrom, tvrdí Ramsay Najväčšie hviezdy z NHL na MS 2024Slafkovský zaujal v zámorí už pred štartom MS: Je v spoločnosti hviezd Pred 70 rokmi bola prvýkrát udelená prestížna trofej. Vyhral ju aj jeden SlovákVišňovský: Slafkovský pôsobí suverénne. On a Nemec nestačia. Toto beriem ako povinnosťO Marnera sa už zaujímajú ostatné tímy. Vyhodeného trénera má v hľadáčiku aj tím Slováka Repčík sa presadil. Jeho tím vstúpil do finále veľkým štýlom! + video Vymenia Devils svoju prvú voľbu na drafte? Odhodlá sa Vancouver k zmene brankára aj po prvej výhre nad Oilers?Panthers by sa mohli po presvedčivej výhre dočkať posily Veľký problém pre Oilers? Jedna zo superhviezd by nemusela v piatok hrať!V Dallase došlo k odplate, v Caroline bola ruská noc. Prvý tím má postupový mečbal! Carolina robí pred dôležitým zápasom veľkú zmenu Toronto vyhodilo hlavného trénera! Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies