Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Slováci v NHL

Ducks vedú nad Sharks už 2:0, Canucks sú blízko k postupu

V ďalších štyroch zápasoch prvého kola play-off sa predstavil len Pavol Demitra, ktorý nebodoval pri treťom víťazstve Vancouveru v sérii proti St. Louis. Canucks sa stali prvým tímom, ktorý v tomto roku získal v play-off tretie víťazstvo.

Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins 6:3 (stav série: 1-2)
Vo Philadelphii pred zápasom zaspomínali na najúspešnejšie časy v klubovej histórii a potom sa fanúšikovia aj hráči mohli tešiť z víťazstva 6:3, ktorým sa Flyers podarilo znížiť stav série na 1:2. Každá tretina skončila v prospech Flyers pomerom 2:1. Domáci fanúšikovia hnali svojich miláčikov vpred a vytvorili výbornú kulisu. Prvý gól videli už v 3. minúte, kedy sa presadil Jeff Carter. Už v 6. minúte viedli Flyers po góle Richarda 2:0. Pittsburghu sa podarilo vyrovnať, keď najskôr na konci prvej tretiny strelil gól Evgeni Malkin a potom po 13 odohraných sekundách druhej tretiny vyrovnával Rob Scuderi. Flyers sa však opäť dostali do vedenia a do tretej tretiny vstupovali so sľubným dvojgólovým vedením. O góly sa postarali Claude Giroux a Simon Gagne. V tretej tretine strelil svoj prvý gól v NHL Jared Ross a „letci“ viedli už o tri góly. Znížiť sa podarilo ešte Malkinovi, ale na konečných 6:3 upravil strelou do prázdnej brány Simon Gagne.

St. Louis Blues – Vancouver Canucks 2:3 (stav série: 0-3)
Úspešná hra v presilovkách pomohla dosť výrazne Vancouveru k tretiemu víťazstvu v sérii proti St. Louis. Prvý zápas hraný na ľade v St. Louis začal prevahou domácich, ktorí sa už v 4. minúte ujali vedenia. Na gól Davida Backes zareagovali Canucks až v druhej tretine, v ktorej využili dve presilovky na strelenie dvoch gólov. Najskôr vyrovnával Mattias Ohlund a potom poslal Canucks do vedenia Daniel Sedin. Do konca druhej tretiny sa podarilo vyrovnať Andymu McDonaldovi, avšak na začiatku tretej tretiny strelil v presilovke víťazný gól Steve Bernier, na ktorý už Blues nedokázali odpovedať. Canucks zvíťazili 3:2 a vo štvrtom zápase budú mať na svojich hokejkách „mečbal“. Slovenský útočník Pavol Demitra v zápase nebodoval, pričom na ľade strávil takmer 17 minút. Štatistiky si vylepšil len o dve strely na bránu.

Carolina Hurricanes – New Jersey Devils 2:3 PP (stav série: 1-2)
Medzi Carolinou a New Jersey sa odohralo ďalšie vyrovnané stretnutie, tentokrát na domácom ľade Hurricanes. Z víťazstva sa tešili hráči Devils, ktorí zvíťazili 3:2 po predĺžení. Rozhodujúci gól strelil v 65. minúte zápasu Travis Zajac. Skóre stretnutia otvoril v 7. minúte jeho spoluhráč Zach Parise, no o pol minútu vyrovnal Ryan Bayda. Brian Gionta poslal Devils ešte raz do vedenia, keď sa presadil 9 sekúnd pred koncom prvej tretiny. V normálnej hracej dobe padol už len jeden gól, keď v 36. minúte prekonal Brodeura Chad LaRose. Ďalší zápas je na programe v utorok, v ktorom sa Hurricanes budú snažiť opäť vyrovnať stav série. Devils tentokrát vedú pomerom 2:1.

San Jose Sharks – Anaheim Ducks 2:3 (stav série: 0-2)
San Jose bolo opäť aktívnejším tímom, ale Anaheim mal v bráne opäť skvelého Jonasa Hillera, ktorému sa podarilo zastaviť 42 striel Sharks a opäť vychytať pre Ducks víťazstvo, tentokrát v pomere 3:2. Víťazný gól strelil Drew Miller v 54. minúte zápasu. Anaheim sa tešil z víťazstva v oboch úvodných zápasoch série, ktorej favoritom bol pred začiatkom play-off víťaz Prezidentskej trofeje – tím San Jose Sharks. Už v 4. minúte Anaheim viedol po góle Bobbyho Ryana. V druhej tretine vyrovnal Ryane Clowe a všetko podstatné sa odohralo v záverečnej dvadsaťminútovke, ktorú vyhrali Ducks 2:1. Góly strieľali Andrew Ebbett a spomínaný Miller. Gól Sharks dosiahol Jonathan Cheechoo.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Pavol Demitra (VAN) 16:48 0 0 0 0 2 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies