Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Spoznali sme finalistov na Hobey Baker Award

Cena Hobeyho Bakera sa každoročne udeľuje najlepšiemu vysokoškolskému hráčovi sezóny. A hoci táto sezóna skončila pre koronavírus skôr, odovzdávanie ceny sa rušiť nebude. V stredu sme spoznali širší zoznam finalistov.

Do desiatky najlepších hráčov ročníka sa dostali: Morgan Barron (Ú, Cornell), Jason Cotton (Ú, Sacred Heart), Jack Dugan (Ú, Providence), David Farrance (O, Bostonská univerzita), Jordan Kawaguchi (Ú, Severná Dakota), John Leonard (Ú, Massachusetts), Dryden McKay (B, Minnesotská štátna), Marc Michaelis (Ú, Minnesotská štátna), Scott Perunovich (O, Minnesota Duluth), Jeremy Swayman (B, Maine).

Z nich boli tímami NHL už draftovaní šiesti: Barron (Rangers), Dugan (Vegas), Farrance (Nashville), Leonard (San Jose), Perunovich (St. Louis) a Swayman (Boston).

Z desiatky sa stane záverečné finálová trojka, ktorá bude oznámená 2. apríla. Víťaza ceny nakoniec spoznáme 10. apríla.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies