Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Špekulácie

Skončil Leipsic v NHL nadobro? Iným hráčom by sa to prepiecť mohlo

Tím Washington Capitals ukončil zmluvu s útočníkom Brendanom Leipsicom po tom, čo na svetlo sveta unikla jeho kontroverzná súkromná diskusia s kamarátmi. Bude tento incident znamenať aj jeho definitívny koniec v NHL?

Dvadsaťpäťročný rodák z Winnipegu bol draftovaný Nashvillom, ktorý si ho vybral v roku 2012 z 89. miesta. Debut v NHL zažil v drese Toronta v ročníku 2015/16 a neskôr si zahral aj za Vegas, Vancouver, Los Angeles a spomínaný Washington. V 187 dueloch nazbieral 59 bodov (16+43).

Národná hokejová liga a jej tímy sú neradí spájané s problémovými osobami, a tak je tu silný predpoklad toho, že sa Leipsicovi bude nový angažmán minimálne v dohľadnej dobe hľadať veľmi ťažko.

Pokiaľ by tento doplnkový hráč dramaticky nezvýšil svoju hodnotu v niektorej inej lige, už by sme ho v tej najlepšej vidieť nemuseli nikdy. Núdza o hráčov podobnej úrovne, na ktorej aktuálne je, totiž nie je. Myslí si to aj Steve Simmons z denníka Toronto Sun, ktorý pripomína aj dvojaký ligový meter.

„Neviem si predstaviť ani jeden tím NHL, ktorý by Leipsica chcel. Je to obyčajný hráč, ktorých je veľa. Prečo prinášať 20. muža do zostavy, keď má takú minulosť? Toto vieme na základe histórie – ak by bol Leipsic významný hráč, Washington by túto situáciu riešil inak,“ poznamenal Simmons.

„Je tu aj druhá strana mince. Ak ste Auston Matthews a dostanete sa v lete do problémov v Arizone, celkom rýchlo to vyšumí. Pred rokmi Red Wings urobili všetko preto, aby si udržali v zostave Boba Proberta, bez ohľadu na problémy, do ktorých sa dostal. Iných v Detroite vyhadzovali. Nikdy nie zosnulého Proberta. Bol príliš cenný.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies