Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
04:00info
VAN
EDM
«

Správy z NHL

Lindblom podpísal novú zmluvu. Zahrá si po rakovine už v play-off?

Útočník Oskar Lindblom podpísal so svojím tímom Philadelphia Flyers novú trojročnú zmluvu v hodnote 9 miliónov amerických dolárov. Generálny manažér Chuck Fletcher o ňom následne priniesol aj ďalšiu dôležitú správu.

Dvadsaťtriročný Švéd, ktorý od decembra bojoval so vzácnou formou rakoviny kostí, by sa mohol vrátiť do akcie už počas tohtoročného play-off.

„Dúfame, že Oskar bude jedným z 31 hráčov, ktorých si privedieme do dejiska v Toronte. Pracujeme na tom. Uvidíme, ako to pôjde počas najbližších dní, ale je to náš cieľ. Naša organizácie verí v Oskara. Naši hráči v neho vedia. Tréner v neho verí. A verím v neho aj ja,“ povedal Fletcher.

Flyers si zahrajú skupine o nasedenie v prvom kole proti Bostonu, Tampe a Washingtonu. Prvý zápas odohrajú 2. augusta proti Bruins. Lindblom, ktorý dokončil liečbu 2. júla, prvýkrát trénoval so spoluhráčmi 23. júna.

„Ja určite nebudem klásť na Oskara nejaké limity. Samozrejme, urobíme všetko preto, aby bol chránený. Ale on sa teší na reštart svojho života i kariéry. Čo to znamená, to uvidíme. Budeme pracovať s jeho aj naším lekárskym tímom a urobíme to správne rozhodnutie pre neho,“ poznamenal Fletcher.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies