Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Binnington: Očakávam od seba, že budem lepší

Obhajca titulu zo St. Louis bol vyradený v tomto roku už v prvom kole play-off, keď nestačil na hráčov Vancouveru. Jedným z citeľných rozdielov oproti vlaňajšku bola forma Jordana Binningtona, ktorý mal ďaleko od opory, ktorou bol v minulom roku.

„V prvých pár zápasoch som sa cítil dobre, snažil som sa. Nezískavali sme výsledky, ktoré sme chceli, ale pracovali sme, snažili sme sa nájsť našu hru. Nebolo to jednoducho ideálne. Vyhrávame spolu, prehrávame spolu,“ povedal Binnington.

„Vlani sme spolu vyhrali, tento rok nám to ani mne osobne nevyšlo. Viem, aký dobrý som a aký dobrý môžem byť. Očakávam od seba, že budem lepší. Niekedy vám to nevychádza, ale musíte znova vyskočiť na koňa, pokračovať v práci a nájdete si svoju cestu.“

V piatich štyroch nedokázal Binnington zaknihovať výhru, pričom v priemere inkasoval 4,72 gólu na zápas a mal len 85,1% úspešnosť zákrokov.

„Trápil som sa už aj predtým. Trvalo mi dlho, kým som sa dostal tam, kde teraz som. Zostať hore je ťažké. Ja beriem všetko, čo robím, za učebné skúsenosti. Prejdete si tým, poobhliadnete sa za tým a pochopíte, z čoho máte dobrý pocit a čo pre vás nefunguje. Idete ďalej. Žijete, učíte sa, rastiete. Tak sa na to pozerám,“ poznamenal.

Binnington nebol jediným dôvodom skorého vypadnutia prehry. Celý tím sa trápil s tým, aby napodobnil minuloročné výkony. Ak napriek tomu gólman verí, že v budúcej sezóne budú Blues opäť schopní bojovať o Stanleyho pohár.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies