Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
04:00info
VAN
EDM
«

Správy z NHL

Očakávania agenta: Vstúpi Greiss na trh s voľnými hráčmi?

Jozef Struhár  
23.09.2020

Brankár tímu New York Islanders, Thomas Greiss, bude pravdepodobne neobmedzeným voľným hráčom, keď sa v októbri otvorí hráčsky trh.

„V tomto bode očakávam, že smeruje na trh,“ povedal jeho agent Ray Perkau pre Pierrea LeBruna z The Athletic.

Petkau dodal, že nemecký gólman, ktorému končí trojročná zmluva s „cap-hitom“ 3,33 milióna dolárov, miluje byť členom tímu Islanders a zvážil by podpis novej zmluvy, ak by dostal šancu.

Greiss v tejto sezóne zdieľal bránkovisko so Semionom Varlamovom, ktorý postupne získaval viac dôvery a v play-off bol jasnou jednotkou. Zmluvu má platnú do konca ročníku 2022/23.

Islanders v dohľadnej budúcnosti počítajú do bránkoviska aj s nádejným Iľjom Sorokinom, s ktorým v júli podpísali vstupný kontrakt platný pre ročník 2020/21.

Greiss bol v ostatných rokoch spoľahlivý a aj v tomto ročníku dosiahol 91,3% úspešnosť zákrokov, ktorú v štyroch zápasoch play-off zvýšil na 92,9 %.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies