Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Špekulácie

Oilers prejavujú záujem o českého brankára

Jozef Struhár  
30.09.2020

Tím Edmonton Oilers má vo svojom hľadáčiku minimálne jedného brankára. Pierre LeBrun z TSN informuje, že kanadský klub prejavuje záujem o Petra Mrázka z tímu Carolina Hurricanes.

Dvadsaťosemročný Čech má vo svojej zmluve ešte jeden rok s „cap-hitom“ 3,125 milióna amerických dolárov a generálny manažér Oilers, Ken Holland, ho pozná ešte z pôsobenia v Detrote, ktorý ho aj draftoval. Pre Edmonton by bol viac ako „plán B“.

Oilers majú momentálne na ďalšie dva roky upísaného Mikka Koskinena, ktorý zaťažuje platový rozpočet sumou 4,5 milióna amerických dolárov. Mike Smith, ktorý v uplynulej sezóne zasiahol do 39 dueloch, sa v októbri môže stať neobmedzeným voľným hráčom.

Mrázek počas ročníka 2019/20 odchytal 40 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu 21-16-2 s 90,5% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,69 inkasovaného gólu na zápas. V dohrávke pridal päť duelov, v ktorých kryl 92,9 % striel.

Okrem neho sa už Edmonton spájal s brankármi, ako sú Matt Murray z Pittsburghu či Darcy Kuemper z Arizony. Podľa LeBruna však Oilers sledujú aj to, čo sa deje v rokovaniach medzi Jacobom Markströmom a Vancouverom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies