Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
11. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
«

Slováci v NHL

Sabres si udržali práva na Mareka Zagrapana

Slovenský útočník Marek Zagrapan, ktorý od budúcej sezóny bude pôsobiť v európskej KHL, dostal od vedenia tímu Buffalo Sabres ponuku na kvalifikačný kontrakt.

Sabres si tak udržali práva na svoju prvú voľbu na drafte v roku 2005(celkovo 13. miesto), ktorá sa po uplynulej sezóne dohodla na dvojročnej zmluve s ruským tímom Severstaľ Čerepovec.

„Preferoval by som, keby tu zostal ako súčasť našej organizácie. Zabezpečili sme si aspoň naše práve v Národnej hokejovej lige,“ povedal generálny manažér Buffala Darcy Regier.

Zagrapan neodohral v NHL ešte ani jeden zápas. Svoju profesionálnu kariéru strávil v AHL, kde obliekal dresy Rochesteru a Portlandu. V poslednej sezóne odohral 80 zápasov, v ktorých strelil 21 gólov a pridal 28 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Bostonu sa pred tretím zápasom série zotavila posila spred uzávierkyMS 2024: Séria nekončí. Slovensko prvý zápas na turnaji prehraloSúpiska Slovenska ja kompletná, známy je aj kapitán. Slafkovský je rodeným lídrom, tvrdí Ramsay Najväčšie hviezdy z NHL na MS 2024Slafkovský zaujal v zámorí už pred štartom MS: Je v spoločnosti hviezd Pred 70 rokmi bola prvýkrát udelená prestížna trofej. Vyhral ju aj jeden SlovákVišňovský: Slafkovský pôsobí suverénne. On a Nemec nestačia. Toto beriem ako povinnosťO Marnera sa už zaujímajú ostatné tímy. Vyhodeného trénera má v hľadáčiku aj tím Slováka Repčík sa presadil. Jeho tím vstúpil do finále veľkým štýlom! + video Vymenia Devils svoju prvú voľbu na drafte? Odhodlá sa Vancouver k zmene brankára aj po prvej výhre nad Oilers?Panthers by sa mohli po presvedčivej výhre dočkať posily Veľký problém pre Oilers? Jedna zo superhviezd by nemusela v piatok hrať!V Dallase došlo k odplate, v Caroline bola ruská noc. Prvý tím má postupový mečbal! Carolina robí pred dôležitým zápasom veľkú zmenu Toronto vyhodilo hlavného trénera! Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies