Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Forsberg sa opäť sťahuje. Nejde však naspäť do Edmontonu. Aspoň zatiaľ

Aktualizované 15.01.2021 o 18:59

Na waiver listine nechránených hráčov pribudli vo štvrtok ďalšie dve mená. Išlo o dvoch brankár, pričom jeden z nich sa na listinu dostal opakovane.

Carolina na ňu umiestnila brankára Antona Forsberga len dva dni po tom, čo si ho stiahla z waiver listiny, na ktorú ho pôvodne zapísal Edmonton. Ten si ho pravdepodobne bude chcieť vziať späť, no konkurenciou by podľa Pierrea LeBruna z TSN mohol byť Winnipeg, ktorý cez waiver listinu prišiel o brankára Erica Comrieho.

Islanders zapísali na listinu brankára veterána Coryho Schneidera, s ktorým predtým podpísali jednoročnú zmluvu.

Nikto zo šiestich hráčov, ktorí boli zapísaní na waiver listinu v stredu, nezaujal iný tím NHL.

DOPLNENÉ: Brankár Anton Forsberg nakoniec v piatok predsa len skončil vo Winnipegu, ktorý si ho stiahol z waiver listiny. Jets tak momentálne majú troch brankárov v aktívnej zostave - okrem Švéda aj Connora Hellebuycka a Laurenta Brossoita. Ak by Jets chceli poslať Forsberga do taxi zostavy, museli by ho tiež zapísať na waiver listinu, pripomína Ken Wiebe. Edmonton tak možno stále neprišiel o šancu získať ho naspäť.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies