Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

O’Reilly je zo seba sklamaný. Bolo to úbohé, tvrdí

Kapitán tímu St. Louis Blues, Ryan O’Reilly, po vypadnutí z play-off lamentoval nad svojimi neoptimálnymi výkonmi v štvorzápasovej sérii proti Coloradu.

„Som zo seba veľmi sklamaný,“ priznal skúsený center po nedeľnej prehre 2:5. „Bolo to celkom úbohé.“

O’Reilly si v štyroch zápasoch pripísal len jednu asistenciu. Keď bol na ľade, Blues inkasovali sedem gólov a strelili len jeden. Nastupoval pritom proti Nathanovi MacKinnonovi, Gabrielovi Landeskogovi a Mikkovi Rantanenovi, ktorí pri ňom na ľade nakombinovali 24 bodov.

„Tvoria veľmi dobrý útok. Je jasné, že si vytvoria šance a budú tvoriť hru. Ja som mal šancu zažiť si ten útok už skôr a hral som proti ním tvrdšie. Svoju robotu som si jednoducho neodviedol. A keď si ju neurobíte sami, nemôžete očakávať, že ju urobí niekto za vás,“ poznamenal O’Reilly.

Hráč s číslom 90 na drese pred začiatkom play-off vyhlásil, že Blues vyradia víťaza Prezidentovej trofeje. Nakoniec boli prestrieľaní 7:20 a v celej sérii viedli len niečo cez sedem minút.

„Myslel som si, že budeme schopní trochu viac zamiešať kartami a dostaneme sa na koňa. Proti takému tímu a spôsobu, akým hrá, sme vedeli, že sa miestami rozbehne, ale my sme sa neuistili, že im to neodoberieme a neudržíme tlak... Dominovali nad nami. Je to tak jednoduché,“ dodal O’Reilly.rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies