Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Slováci v NHL

Kopecký sa stal druhou hviezdou zápasu

V piatich zápasoch, ktoré sa odohrali z piatka na sobotu sa predstavili aj traja Slováci. Najviac sa darilo Tomášovi Kopeckému, ktorý získal dva body za dve asistencie a stal sa druhou hviezdou zápasu.

V United Center privítali domáci Blackhawks hráčov Minnesoty Wild. Duel skončil víťazstvom „čiernych jastrabov“ v pomere 4:3. V drese domácich sa predstavil aj Tomáš Kopecký, ktorý získal dva body za dve asistencie pri góloch Kanea, ktorý strelil dva góly, a Frasera. Okrem nich sa gólovo presadil aj Klinkhammer. Za Wild sa presadili Sheppard, Burns a Havlát, ktorý v minulej sezóne nastupoval v drese Blackhawks. Kopecký odohral 15 minút a 3 sekundy, počas ktorých získal okrem dvoch asistencií aj jeden plusový bod, raz vystrelil na súperovu bránu a stal sa druhou hviezdou zápasu.

Boston nastúpil v Ottawe aj so svojim kapitánom Zdenom Chárom. Skóre zápasu otvoril v 13. minúte Ryan Shannon z Ottawy. V čase 19:00 sa presadil aj Brad Marchand, ktorý vyrovnal na 1:1. V druhej tretine nestrelil ani jeden z tímov gól a stav stretnutia bol po 40. minútach nerozhodný 1:1. V tretej dvadsaťminútovke sa gólovo presadil iba Drew Fata a Bruins sa mohli radovať z víťazstva 2:1. Ottawa prehrala aj napriek tomu, že vystrelila na súperovu bránu 36 striel. Zdeno Chára strávil na ľade 25 minút a 24 sekúnd. Bodovo sa nepresadil, ale rozhodcovia mu udelili dve trestné minúty.

V zápase medzi Atlantou a Carolinou sa predstavil obranca Boris Valábik. Prvý gól stretnutia strelil Scott Walker z Caroliny. Z jeho spoluhráčov sa presadili aj Eric Staal, Joe Corvo a Ray Whitney. Góly Atlanty strelili Tim Stapleton, Maxim Afinogenov a Michael Vernace. Streleckú prevahu mali „huríkani“, ktorí na súperovho brankára vystrelili až 38-krát. Boris Valábik hral vyše 18 minút a získal jeden mínusový bod a na súperovu bránu vystrelil jednu strelu.

Článok pokračuje pod reklamou

V ďalších zápasoch sa slovenskí hokejisti nepredstavili.

Detroit, aj s Pavlom Daciukom v zostave, privítal na domácom ľade Toronto Maple Leafs. Zápas skončil víťazstvom „javorových listov“, ktorí vyhrali 5:4, ale až po trestných strieľaniach. O góly Maple Leafs sa postarali Stahlberg (2 góly), Kadri a Grabovskij. V nájazdoch sa presadili aj Kulemin a Mitchell. Za domácich skórovali Krönwall (2 góly) a Franzén (2 góly). V nájazdoch strelil gól Cleary. V bráne Toronta sa objavil aj Jonas Gustavsson, ktorý zlikvidoval všetkých 7 striel, ktoré naňho smerovali.

V poslednom nočnom zápase proti sebe nastúpili Sharks a Ducks. „Žraloci“ vyhrali suverénne 6:0. Najviac sa darilo Douglasovi Murraymu, ktorý strelil brankárovi Ducks 3 góly. Okrem neho sa presadili Manny Malhotra, Ryane Clowe a Devin Setoguchi. V drese Sharks nastúpil aj Dany Heatley, ktorý sa do štatistík zapísal jednou asistenciou.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner verejne vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies