Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Matthews sa cíti celkom dobre, tvrdí Keefe

Hlavný tréner tímu Toronto Maple Leafs, Sheldon Keefe, povedal v utorok novinárom, že útočník Auston Matthews sa cíti „celkom dobre“ po tom, čo v tretej tretine pondelkového duelu utrpel zranenie.

„Prišiel sem dnes a cítil sa celkom dobre, čo je skutočne dobré znamenie. Samozrejme, uvidíme, ako to bude so zajtrajším tréningom, ale dnešok bol veľmi dobrý deň,“ povedal Keefe, ktorý priznal úľavu.

rnMatthews utrpel zranenie, keď ho na konci tretej tretine nešťastne zasiahol do hlavy obranca Caroliny Brett Pesce. V zvyšku zápasu už nehral a Keefe o jeho stave po zápase neinformoval. Vyjadril len nádej, že nebude chýbať príliš dlho.

Matthews v utorok nemal trénovať aj podľa pôvodného plánu, pretože cez víkend sa zúčastnil zápasu hviezd. Toronto bude v akcii najbližšie vo štvrtok v Calgary. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies