Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Boj o postupový mečbal: Rozhodne opäť výhoda domáceho ľadu?

Prvé štyri zápasy finále Východnej konferencie nám priniesli štyri rôzne cesty k víťazstvám. Jednu významnú konštantu v nich však nájdeme – z výhry sa zakaždým tešil domáci tím. Bude to platiť aj vo štvrtok?

Tampa Bay vyhrala dva domáce zápasy, aby vyrovnala stav série na 2:2. Vo štvrtok tak budú Rangers hostiť piaty zápas, po ktorom sa jeden z tímov priblíži k finále Stanleyho pohára na rozdiel jednej výhry. Domáci dúfajú, že im trend bude priať aj naďalej.

„Doma sme odvádzali zatiaľ dobrú robotu. Myslím si, že keď sa poobhliadnete po lige, tak veľa tímov hrá lepšie vo svojej domácej aréne. Je to teraz o tom, kto bude najlepší z troch zápasov a my stále máme výhodu domáceho ľadu, takže sa musíme uistiť, že budeme pripravení. Tento zápas bude veľmi dôležitý,“ povedal tréner Rangers Gerard Gallant.

Lightning sa pokúsia po prvýkrát v sérii tretieho kola ujať vedenia, aby potom mohli doma zabojovať o postup do finálovej série proti Coloradu. Cesta k tomu vedie cez ukončenie osemzápasovej série domácich výhier, ktorú ťahá New York.

Článok pokračuje pod reklamou

„Dokázali sme túto sériu vyrovnať. Je to skvelé, pretože je to omnoho lepšia pozícia, v akej sme boli pred pár dňami. Až teraz však pôjde do tuhého. Budeme musieť ísť do ich arény a budeme musieť nájsť spôsob, ako v nej vyhrať zápas. Tešíme sa na túto výzvu. Naša hra teraz sa mi skutočne páči, ak to porovnáme s tým, čo bolo pred pár dňami,“ poznamenal kapitán Lightning Steven Stamkos.

Rangers v tomto play-off ešte neprehrali tri zápasy po sebe. Tampa už ťahala aj šesťzápasovú sériu výhier. Víťaz piateho zápasu nerozhodnej série vyhral v histórii 223 z 284 sérií. V kole pred finále Stanleyho pohára je táto bilancia 49-15. Kto dnes urobí dôležitý krok k postupu?



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies