Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
20. 03.
kurzy
00:30info
WSH
TOR
NHL live
01:00info
DAL
ARI
03:00info
LAK
MIN
«

Správy z NHL

Po finále poznáme už aj kompletné poradie 1. kola draftu

S uzavretím finálovej série Stanleyho pohára sa sfinalizovalo aj kompletné poradie prvého kola tohtoročného vstupného draftu.

Pozície 1 až 16 sme poznali už 10. mája, kedy sa uskutočnila draftové lotéria. Tá rozhodla aj o tom, že 7. júla v Montreale budú vyberať ako prví domáci Canadiens.

Tímy, ktoré vypadli v play-off v prvých dvoch kolách boli zoradené podľa inverzného poradia ich postavenia v tabuľke po základnej časti. Najnižšie boli traja divízni víťazi, ktorí sa medzi sebou zoradili tiež podľa bilancie v základnej časti od najhoršieho po najlepší.

Posledné štyri miesta patrili pre tímy z poslednej štvorky – Edmonton, Rangers, Tampu Bay a Colorado, ktoré by ako šampión vyberalo posledné. Jeho voľbu však získala vo výmene Arizona. Voľba Rangers bola zase vymenená Winnipegu.

Coyotes a Sabres majú v prvom kole tri voľby, Canadiens, Jets, Blue Jackets a Ducks dve. Takto vyzerá kompletné poradie:

1. Montreal Canadiens
2. New Jersey Devils
3. Arizona Coyotes
4. Seattle Kraken
5. Philadelphia Flyers
6. Columbus Blue Jackets (od CHI)
7. Ottawa Senators
8. Detroit Red Wings
9. Buffalo Sabres
10. Anaheim Ducks
11. San Jose Sharks
12. Columbus Blue Jackets
13. New York Islanders
14. Winnipeg Jets
15. Vancouver Canucks
16. Buffalo Sabres (od VGK)
17. Nashville Predators
18. Dallas Stars
19. Los Angeles Kings
20. Washington Capitals
21. Pittsburgh Penguins
22. Anaheim Ducks (od BOS)
23. St. Louis Blues
24. Minnesota Wild
25. Toronto Maple Leafs
26. Montreal Canadiens (od CGY)
27. Arizona Coyotes (od CAR cez MTL)
28. Buffalo Sabres (od FLA)
29. Edmonton Oilers
30. Winnipeg Jets (od NYR)
31. Tampa Bay Lightning
32. Arizona Coyotes (od COL)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Rebríček experta: Uvidíme na drafte 2025 návrat Slováka do prvého kola? Zomrel bývalý hráč Penguins. Mal len 42 rokov Blíži sa play-off. Dvorský má fantastickú formu, no darilo sa viacerým SlovákomVšetci Slováci bodovali, štyria zahviezdili. Najproduktívnejší boli Kelemen a Koch Ovečkin chytil druhý dych: Napodobnil dve veľké legendy, toto dokázal ako prvý v histórii! + video Opäť sa stretávajú generálni manažéri tímov NHL. Čo je kľúčovým bodom programu? Rangers prišli na niekoľko týždňov o obrancu. Naplnili sa obavy? Kariéru končí hráč s 1000+ duelmi v NHL. Bol aj najužitočnejším hráčom zápasu hviezdRuský obranca bol suspendovaný za svoj čin z floridského derby Montreal preradil svoju jednotku draftu z Európy do AHL. Ako zareagoval Slafkovský?Flames, Oilers a Wild podpisovali zmluvy s mladíkmi Pospíšil otvorene o škandále: Veľká škoda, čo sa udialo. Bola to hlúposť Dvom Slovákom sa play-off vzdialilo, jeden je už na postupovej priečke! Kňažko nebodoval ani sa netešil z výhry Zlá správa: Anaheim priniesol nemilú novinku o Regendovi Vytvorí Nemec rekord? Ak by skončil ročník teraz, bol by jeho! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies