Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
04:00info
VAN
EDM
«

Správy z NHL

Zostáva: Ničuškin podpísal s Avalanche veľký kontrakt

Tím Colorado Avalanche si zaistil služby útočníka Valerija Ničuškina, ktorý sa mohol stať neobmedzeným voľným hráčom. Strany sa dohodli na osemročnej zmluve v priemernej ročnej hodnote 6,125 milióna amerických dolárov.

Zmluva zahŕňa aj klauzulu o nemožnosti akejkoľvek transakcie bez súhlasu hráča. Od štvrtého roka sa mení na obmedzenú klauzulu, pri ktorej bude mať hráč právo vymenovať 12 tímov, do ktorých by neakceptoval výmenu.

Ničuškin si v Denveri užil prelomový ročník svojej kariéry, keď si vytvoril osobné maximá s 25 gólmi, 27 asistenciami a 52 bodmi v 62 stretnutiach. V ceste za Stanleyho pohárom pridal 15 bodov (9+6) v 20 stretnutiach. Je pritom zodpovedný aj smerom dozadu.

„Podpísanie dlhodobej zmluvy s Valom bola pre nás top priorita tohto leta, pretože by z neho bol jeden z najžiadanejších útočníkov na voľnom trhu. Je to veľký, silný, rýchly, húževnatý krídelník, ktorý je na puku vytrvalý. Je dôležitým hráčom nášho mužstva a bol obrovským dôvodom, prečo sme získali Stanleyho pohár,“ vyhlásil prezident hokejových operácií Joe Sakic.

Dvadsaťsedemročný Rus, ktorý má za sebou dvojročnú zmluvu s cap-hitom 2,5 milióna amerických dolárov, prišiel do Colorada v auguste 2019. Predtým hrával za Dallas, ktorý ho draftoval z 10. miesta v roku 2013. V NHL už odohral 405 duelov so ziskom 174 bodov (71+103).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slovensko odohralo posledný prípravný duel. Slafkovský sa zaskvel výstavným gólom + videoHartova trofej má finalistov: O najprestížnejšiu cenu zabojujú len útočníciDnes začne 2. kolo play-off NHL aj na západe. Prinesie aj kanadskú sériuNielen produkty NHL: Na Fanda-NHL.sk sa vybavíte aj na majstrovstvá sveta Slovenský obranca má za sebou dramatický zápas o prežitie Favoriti na Conn Smythe Trophy po prvom kole? Na čele hráči Oilers Formácie Slovenska sú známe: Slafkovský obnovil úspešné trio, Nemec vytvoril hviezdny pár Marner začne premýšľať o budúcnosti s Leafs. Matthews prehovoril o záhadnej absencii Kings sa o trénerovi ešte nerozhodli. V otázke vykúpenia hviezdy však majú jasno! Nezabudnuteľný deň: V Bostone bol pri narodení syna, na Floride skóroval pri výhre + video Nemec bude mať nového trénera. Ten posledný mieri do Kanady Cassidy: Golden Knights sa museli vyrovnať s množstvom zranení Poznáme finalistov na Cenu Willieho O’Reeho New Jersey si upísalo veľkú nádej pre obranu i českého brankáraRed Wings si upísali veľkú švédsku nádej. Obrancu si upísali aj HurricanesPrvý zápas medzi Panthers a Bruins mal jasného víťaza. Podržal nás brankár, tvrdí trénerTréner 7 tímov NHL končí po 40 rokoch trénovania tam, kde začínal Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies