Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Halák sa vrátil do brány, bol hviezdou zápasu

V nedeľu sa v NHL odohrali tri zápasy a v jednom z nich sme videli v akcii aj Slováka. Jaroslav Halák sa vrátil do brány.


NYR - DET 2:3 PP

Halák hviezdou zápasu, no stále na výhru čaká

Jaroslav Halák si po prvýkrát od 27. októbra zachytal a podal svoj najlepší výkon v sezóne. Ani jeho 33 zákrokov však nakoniec nestačilo na víťazstvo. Rangers pritom po prvej tretine viedli po góloch Kaapa Kakka a Miku Zibanejada. Detroitu sa podaril zvrat na 3:2, ktorý v tretej minúte predĺženia zavŕšil počas vylúčenia K’Andre Millera Dominik Kubalík. Nadviazal na góly Matta Luffa a Pisua Sutera z druhej tretiny. Moritz Seider dvakrát asistoval a natiahnuť víťaznú sériu na tri zápasy pomohol s 27 zákrokmi aj Alex Nedeljkovic, ktorý bol druhou hviezdou zápasu. Treťou bol Halák, ktorý ani na štvrtý pokus nezískal prvú výhru v sezóne. New York prehral druhý zápas po sebe. Tieto dva tímy z „Original Six“ sa stretli po 600-krát v základnej časti. Red Wings majú pozitívnejšiu bilanciu 272-218-110. Do akcie sa po šesťzápasovej absencii vrátil útočník Rangers Filip Chytil.


Hviezdy duelu: 1. D. Kubalík (DET), 2. A. Nedeljkovic (DET), 3. J. Halák (NYR)

CAR - TOR 1:3

Tavares rozhodol o výhre nad Hurricanes

John Tavares strelil v tretej tretine rozdielový gól, svoj 399. v kariére, Erik Kallgren zneškodnil 29 striel a Toronto zdolalo Carolinu 3:1, aby si pripísalo tretiu výhru po sebe. Calle Jarnkrok vyrovnával na 1:1, William Nylander uzatváral skóre. O jediný gól Hurricanes, ktorí mali šancu vyhrať piaty zápas po sebe, sa postaral Stefan Noesen. Frederik Andersen opustil duel s 18 zákrokmi. „Myslím si, že základom víťazstva bolo, že sme hrali dobre v defenzíve, dokonca aj vtedy, keď sa to nevyvíjalo v náš prospech,“ poznamenal tréner Maple Leafs Shedon Keefe. Auston Matthews len po šiesty raz v kariére nevyslal na bránu ani jednu strelu.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. Tavares (TOR), 2. S. Noesen (CAR), 3. E. Kallgren (TOR)

ANA - FLA 3:5

Obranca Montour štvorbodový pri výhre nad Ducks

Florida prišla o dvojgólové vedenie, no nakoniec porazila Anaheim s dvojgólovým rozdielom 5:3. Sam Reinhart a Sam Bennett obnovili dvojgólové vedenie v tretej tretine, prvý menovaný ho obnovil ešte raz strelou do prázdnej brány. Pred nimi skórovali Carter Verhaeghe a Brandon Montour, ktorý pridal aj tri asistencie. Jednu zaznamenal Verhaeghe a dve Anton Lundell. Spencer Knight pomohol k druhej výhre z posledných troch zápasov 32 zákrokmi. Prekonali ho Adam Henrique, dvojbodový Ryan Strome a Isac Lundestrom. Henrique a Strome pritom skórovali za 27 sekúnd. John Gibson opustil duel so 42 zásahmi. Ducks prehrali druhý zápas z posledných troch.

Dva góly za 27 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. B. Montour (FLA), 2. R. Strome (ANA), 3. S. Knight (FLA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (NYR) 33/36 (91,7%) - - - - - - -



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies