Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Rusko zverejnilo hviezdnu nomináciu na ZOH

Jedným z favoritov na zisk zlatej medaily na blížiacich sa Zimných olympijských hrách vo Vancouveri budú aj reprezentanti Ruska. To počas Vianoc zverejnilo oficiálnu nomináciu plnú hviezd z NHL i KHL.

Tréneri Ruska Vyacheslav Bykov a Igor Zakharin neboli práve najspokojnejší s tým, že museli nomináciu zverejniť tak skoro. Nakoniec vytvorili zoznam hráčov, ktorý tvoria prevažne hviezdne mená z NHL a KHL.

Brankársky post bude silný a otázkou je, kto bude tretím brankárom, keďže sa každému z trojice Nabokov-Bryzgalov-Varlamov v NHL darí. Všeobecne sa očakáva, že jednotkou bude Evgeni Nabokov. Varlamov, na ktorého táto voľba zrejme padne, bude zbierať skúsenosti, ktoré by mohol využiť ako jednotka v roku 2014.

Obrana Ruska bude zrejme najslabšou časťou nominácie no pri pohľade na mená ako Markov, Gonchar, Volchenkov, je ťažké niečo také i napísať. V obrane však bude chýbať skúsenosť, ktorú by do nej mohol priniesť veterán Sergei Zubov.

Útok? To by mohlo zostať aj bez komentára. Rusi budú ofenzívne ladeným mužstvom a minimálne pri pohľade na mená ako Ovechkin, Malkin, Kovalchuk, Morozov, naskakuje fanúšikom útočnej hry husia koža.

Nominácia Ruska na XXI. zimné olympijské hry (Vancouver):
Brankári: Evgeni Nabokov (San Jose Sharks), Ilya Bryzgalov (Phoenix Coyotes), Semyon Varlamov (Washington Capitals).
Obrancovia: Andrei Markov (Montreal Canadiens), Ilya Nikulin (Ak Bars Kazan, KHL), Dmitri Kalinin (Ufa Salavat Yulayev, KHL), Konstantin Korneev (CSKA Moscow, KHL), Denis Grebeshkov (Edmonton Oilers), Fedor Tyutin (Columbus Blue Jackets), Sergei Gonchar (Pittsburgh Penguins), Anton Volchenkov (Ottawa Senators).
Útočníci: Pavel Datsyuk (Detroit Red Wings), Evgeni Malkin (Pittsburgh Penguins), Sergei Fedorov (Magnitogorsk Metallurg, KHL), Ilya Kovalchuk, Maxim Afinogenov (obaja Atlanta Thrashers), Deanis Zaripov, Alexei Morozov (obaja Ak Bars Kazan, KHL), Alexander Semin, Alex Ovechkin (obaja Washington Capitals), Alexander Radulov, Sergei Zinoviev, Viktor Kozlov (všetci Ufa Salavat Yulayev, KHL).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies