Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Bývala štvorka draftu sa chce vrátiť do NHL. Stane sa tak už v novembri?

Hokejový „insider“ Chris Johnston z televízie TSN informuje, že útočník Jesse Puljujärvi pomýšľa na návrat do NHL už počas nasledujúceho mesiaca.

Puljujärvi sa zotavuje z letnej operácie bedrových kĺbov a po tom, čo mu tím Carolina Hurricanes nepredložil kvalifikačnú ponuku, je neobmedzeným voľným hráčom.

„Proces rehabilitácií je u Jesseho Puljujärviho povzbudzujúci. Je taký dobrý, že by sa mohol vrátiť do NHL už tak skoro, ako budúci mesiac,“ povedal Johnston.

„A keď sa ukázalo, že počas leta bude potrebovať dvojnásobnú operáciu bedier, Carolina mu nedala kvalifikačnú ponuku.“

Puljujärvi je momentálne doma vo Fínsku, kde už začal znova korčuľovať. Avizuje pritom, že sa cíti dobre a rád by podpísal novú zmluvu. Za lacný peniaz by pre niektoré tímy mohol byť len malým riskom.

Štvrtý draftovaný hráč v 2016 odohral v minulej sezóne 75 zápasov, v ktorých zaznamenal 16 bodov za päť gólov a 11 asistencií. Skončilo mu v nej pôsobenie v Edmontone, ktorý ho draftoval. V kariére vyprodukoval 114 bodov (51+53) v 334 stretnutiach.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies