Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Juniori

USHL a NCAA: Kupčo zahviezdil, skórovali aj ďalší Slováci, Štrbák opäť bodoval

V USHL a vysokoškolskej NCAA sme mali aj v piatok zástupcov slovenského hokeja. Viacerí sa dokázali presadiť bodovo aj gólovo.


USHL

Ľubomír Kupčo sa stal treťou hviezdou zápasu, v ktorom s gólom a dvoma asistenciami pomohol Des Moines k výhre 7:2 nad Cedar Rapids. Pripísal si aj dva plusové body. Prvýkrát sa z gólu tešil aj Theo Kiss, ktorý zaznamenal aj jeden plusový bod.

Jedna z asistencií Kupča:


Svoj tretí gól v sezóne strelil Juraj Pekarčík, ktorý sa tešil z výhry Dubuque 8:5 nad Omahou. Pripísal si aj „mínusku“ a dve trestné minúty za podrazenie.


Adam Gajan zastavil 30 z 33 striel pri prehre Green Bay 1:4 s Fargom. Peter Císar ho ohrozil trikrát, ale z duelu si odniesol len mínusový bod. Ten zaznamenal aj Libor Nemec, ktorý sa tiež nechal vylúčiť za hákovanie. V akcii bol aj Max Ferkodič, ktorý si pripísal „plusku“ pri prehre Lincolnu 3:4 po nájazdoch s Waterloo. Svoj nájazd nepremenil.

NCAA

V NCAA sa v druhom zápase po sebe zapísal do bodovania obranca Maxim Štrbák, ktorý tentoraz zaznamenal prvú asistenciu v kariére pri výhre Michigan State 4:3 nad Conisiusom. Prezentoval sa aj dvoma strelami. O deň skôr premiérovo skóroval.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies