Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Pospíšil je najneohľaduplnejším hráčom tímu. Je to zvrátená irónia, tvrdí uznávaný expert

Slovenský útočník Calgary Flames Martin Pospíšil to urobil opäť – prekročil čiaru. A tak ako pred mesiacom, aj teraz na to pravdepodobne zareaguje Oddelenie hráčskej bezpečnosti NHL. Myslí si to Eric Francis z televízie Sportsnet.


Pospíšil na konci druhej tretiny štvrtkového duelu zasiahol do hlavy hviezdneho obrancu Winnipegu Josha Morrisseyho. Za faul lakťom dostal väčší trest i trest do konca zápasu. Jeho obeť duel našťastie dohrala, ale nebola ďaleko od osudu Vincea Dunna, ktorý po zákroku Slováka vynechal 12 zápasov.

„Liga nemá rada recidivistov. Zvážte aj fakt, že mesiac pred incidentom s Dunnom bol Pospíšil vykázaný zo zápasu v Bostone, keď poslal k ľadu Brada Madchanda po prerušení hry,“ poznamenal Francis.

Ak by bol zvolenský rodák po druhýkrát v kariére suspendovaný, zrazu by sobotná bitka o Albertu bola o niečo menej zaujímavá. Pospíšil je totiž hráčom, ktorý svojou fyzickou hrou dodáva iskru. Nanešťastie, prekračovanie hraníc so sebou neprináša príliš dobré renomé.

„Svojím spôsobom hry, vďaka ktorému sa stal lídrom Flames v bodyčekoch, je pravdepodobne ich najzábavnejším hráčom. Pospíšil je však aj najneohľaduplnejším hráčom tímu. Je ním už roky, keď raz nazbieral bezmedzných 253 trestných minút v 43 zápasoch USHL,“ skonštatoval Francis.

„Len pred pád dňami znova zdôraznil, že je v NHL preto, že je tak veľmi odlišný od väčšiny ostatných hráčov. Žije na hrane. Musí. Ale len po 56 zápasoch kariéry v NHL má toho ešte dosť pred sebou, aby prišiel na to, ako rešpektovať bezpečnosť svojich kolegov. Zvrátenou iróniou toho všetkého je, že so šiestimi otrasmi mozgu v jeho zdravotných záznamoch, Pospíšil vie, že ak by bol terčom rovnakého druhu kontaktu, tak by mohla byť jeho kariéra v ohrození.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies