Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Slováci v NHL

Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video


Martin Fehérváry (foto: X/Washington Capitals)

Slovenský obranca Martin Fehérváry zaznamenal svoj druhý bod v tohtoročnom play-off, ale tak ako jeho gól, tak ani asistencia nepriniesli čerešničku na torte v podobe výhry Washingtonu. Ten tak teraz čelí vypadnutiu.

Fehérváry si pripísal sekundárnu asistenciu už v šiestej minúte tretieho zápasu série proti newyorským Rangers, kedy John Carlson otváral skóre. Vedenia však trvalo len zhruba minútu a pol a nakoniec Capitals prehrali celý zápas 1:3.


Fehérváry má po troch zápasoch tohtoročného play-off na konte gól a asistenciu, pričom sú to jeho jediné dva body v celej kariéry v rámci vyraďovacích bojoch. Odohral v nich dokopy 11 zápasov.

V bojoch o Stanleyho pohár boli viacbodoví doteraz 36 Slováci, z toho 10 obrancovia. Bratislavský rodák vyrovnal s dvoma bodmi Radoslava Suchého (1+1 v 10 dueloch), Ľubomíra Sekeráša (1+1 v 15 dueloch) a Milanna Jurčinu (2+0 v 21 zápasoch).

Viac bodov nazbierali len Zdeno Chára (70), Erik Černák (20), Andrej Meszároš (17), Róbert Švehla (15), Ľubomír Višňovský (8) a Andrej Sekera (5).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies