Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + video


(reprofoto: YouTube/Sportsnet)

Kontroverzný nováčik newyorských Rangers, Matt Rempe, sa na začiatku svojej kariére zviditeľnil svojím ostrým štýlom hry, ktorý predviedol znova aj v piatok, keď zranil spoluhráča slovenského obrancu Martina Fehérváryho.

Osem minút pred koncom prvej tretine narazil Rempe tvrdo na zadný mantinel obrancu Washingtonu Trevora van Riemsdyka, pričom sa zdalo, že zasiahol jeho hlavu. Ten následne odišiel do šatne a pre zranenie hornej časti tela už do zápasu nezasiahol. Vinník dostal za svoj zákrok dve trestné minúty za nedovolené bránenie.

V druhej tretine Rempeho vyzval k pästnému súboju Tom Wilson, ale mladík odmietol zhodiť rukavice. Po zápase jeho zákrok okomentoval negatívne aj hviezdny obranca Capitals John Carlson.

„Som už znechutený a unavený tým, že strácame obrancov ‘čistými bodyčekmi’. Je frustrujúce, ako chlapci môžu utrpeť zranenie a je to legálne,“ povedal Carlson.

Rempe bol predmetom kontroverzného momentu aj 12. marca, kedy lakťom zasiahol obrancu New Jersey Jonasa Siegenthalera, ktorému spôsobil zranenia. Liga vtedy zareagovala štvorzápasovou suspendáciou.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies