Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Juniori

Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video

V noci z pondelka na utorok boli v zámorí v akcii aj slovenskí mladíci bojujúci v play-off WHL a USHL. Ako sa im darilo?

WHL

Jozef Viliam Kmec zaznamenal asistenciu, ale jeho Prince George prehral 1:4 s Portlandom, ktorý sa tak po prvýkrát v sérii tretieho kola play-off ujal vedenia pomerom 2:1 na zápasy. Slovenský obranca si z duelu odniesol aj mínusový bod.

USHL

Juraj Pekarčík strelil svoj druhý gól v play-off, aby pomohol Dubuque k výhre 4:3 nad Muskegonom, po ktorej vedie v sérii 2:0 na zápasy. Pekarčík si pripísal aj „mínusku“. Šach Gadžijev inkasoval štyri góly z 11 striel a už v 22. minúte striedal.


Samuel Urban podal v bráne lepší výkon a s 33 zákrokmi doviedol Sioux City k výhre 4:1 nad Fargom, po ktorej je stav série nerozhodný 1:1. Peter Císar z porazeného mužstva nebodoval.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies