Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Špekulácie

Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku

Tím San Jose Sharks bude mať v novej sezóne nového hlavného trénera a Elliotte Friedman z televízie Sportsnet tvrdí, že generálny manažér Mike Grier má pri jeho hľadaní jednu špeciálnu požiadavku.

Grier by chcel, aby nový kormidelník jeho mužstva mal predošlé spojenie s kalifornským tímom, či už na hráčskej alebo trénerskej úrovni.

Friedman si prechádzal zoznamom potenciálnych kandidátov na post trénera Sharks a našiel troch, ktorých niečo so San Jose spája a ďalšieho, ktorý má vzťah s Grierom.

Niekdajší hlavný tréner Edmontonu Jay Woodcroft pracoval sedem sezón ako asistent trénera Sharks, súčasný hlavný tréner Ontaria Reign z AHL Marco Sturm za San Jose odohral osem sezón a Jay Leach bol finalistom pri hľadaní predošlého kormidelníka, kedy bol za neho vymenovaný David Quinn.

Friedman spomenul aj Jeffa Halperna, ktorý je podľa neho pripravený stať sa hlavným trénerom v NHL. So San Jose ho nespája nič, ale s Grierom boli spoluhráčmi vo Washingtone.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies