Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord?

Kapitán Washingtonu Alex Ovečkin sa v tejto sezóne priblížil ku gólovému rekordu Waynea Gretzkého o 31 gólov, ale stále mu k nemu chýba 42 gólov a on zostáva nohami na zemi.

„Vždy hovorím rovnakú vec: Ak to dokážem, tak to bude dobré, ale stále je to 42 gólov,“ povedal Ovečkin pre ligový web. „Je to ešte dlhá cesta, ale je to možné, ak budete zdraví.“

Ovečkin strelil len osem gólov v prvých 43 zápasoch tejto sezóny, ale potom pomohol Washingotnu k postupu do play-off 23 gólmi v posledných 36 stretnutiach. Vytvoril rekord NHL s 18. 30-gólovou sezónou, ale po prvýkrát od ročníka 2016/17 nepokoril v plnej sezóne métu 40 gólov.

V play-off moskovský rodák po prvýkrát zažil sériu, v ktorej nezaznamenal ani jeden bod.

Článok pokračuje pod reklamou

„Na Ovečkina sa vyvíja veľký tlak. Pravdepodobne nie je fér očakávať, že nás bude ofenzívne ťahať vpred v 38 rokoch,“ povedal generálny manažér Brian MacLellan, ktorého mužstvo malo v tejto sezóne len dvoch iných hráčov s 20+ gólmi.

„Myslím si, že sa potrebuje posilniť v tejto oblasti. Potrebujeme pridať trochu viac zručností, trochu viac gólov.“

Ovečkin vo svojej kariére strelil 853 gólov a má vo svojej zmluve ešte dva roky, počas ktorých sa pokúsi pokoriť 894 gólov, ktoré nastrieľal Gretzky.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies