Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Magazín

Letný ošiaľ suvenírov NHL-shop.sk

August je pre NHL a jej fanúšikom asi najmenej obľúbeným. Väčšina hviezd už má podpísané nové kontrakty, hráči a realizačné tímy si užívajú zaslúžené dni odpočinku. V tomto nie sú výnimkou ani fanúšikovia najlepšej hokejovej ligy sveta. Práve pre nich je určená špeciálna letná ponuka suvenírov všetkých 30 tímov profiligy.

Medzi najpopulárnejšie položky patria v prvom rade cestovné tašky. Či už idete na dlhšiu dovolenku alebo jednodňový výlet, v ponuke tašiek si nájdete tú svoju. V lete dominuje predovšetkým Taška Cooler, ktorá zachová jej obsah v chladivej teplote. Je preto určená hlavne pre nápoje a potraviny. Ak cestujete lietadlom a nechcete zažiť problémy s príručnou taškou, tak je pre vás určená špeciálna Príručná taška, ktorá je výborným doplnkom vašej cestovateľskej výbavy. Väčšie predmety si následne môžete uložiť do Cestovnej tašky Concept One. Tento istý výrobca ponúka takisto aj Batohy pre kratšie výlety, ale aj do školy. Medzi stálice a moderné suveníry patrí aj Batoh od firmy Active.

Leto prináša okrem dovoleniek aj, samozrejme, oddych pri vode a stredomorských plážach. Určite by ste boli radi, keby sa vaša krajšia polovička opaľovala v Bikinách vášho obľúbeného tímu. Ak jej chcete dopriať luxus, nie je nič ľahšie ako staviť na kvalitu a zakúpiť tričko od Swarovskeho. Pre dámy ponúka prvý slovenský NHLshop viacero produktov, nielen tričká s krátkym rukávom. Medzi takzvané unisex výrobky zaraďujeme kvalitné tričko bez rukávov.

Na svoje si prídu aj páni. Pre nich sú určené Pánske šortky, ktoré môžete používať aj ako plavky. Pivo zas ostane chladné v špeciálnych Sadách dvoch nerezových hrnčekov. Určite neprehliadnite širokú ponuku tričiekšiltoviek. V ponuke suvenírov ďalej nájdete aj doplnky do vášho auta vo forme nálepiek, ale aj malé suveníry ako napríklad prívesky, falošné tetovačky a iné. Radi by sme vás upozornili ďalej na našu ponuku skladom, ktorá je pripravená na okamžitý odber. Na našom webe môžete nájsť aj špecializovanú sekciu určené pre suveníry týkajúce sa slovenských hokejistov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies