Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Slováci v NHL

Hossa sa vrátil do akcie, bolesť ešte cítil

Keď vykorčuľoval Marián Hossa v nedeľu na ľad, zožal od fanúšikov v United Center aplauz. Diváci však napokon neodchádzali domov až takí nadšení, pretože Blackhawks podľahli Edmontonu 1:2.

Trenčiansky odchovanec sa vrátil do akcie po piatich dueloch, ktoré vynechal pre zranenie hornej časti tela (rameno), ktoré utrpel 27. októbra v zápase proti Los Angeles. V stretnutí odohral 21 a pol minúty a na svoje konto si pripísal mínusový bod a dve strely.

„Cítil som sa celkom dobre. Korčuľoval som, bojoval som. Párkrát som to trochu ešte cítil, ale ak by som sa necítil lepšie, nehral by som. Bol som pripravený nastúpiť,“ povedal po stretnutí Hossa pre Daily Herald.

„Pred zranením hral skvelý hokej, takže je to vždy skvelé, mať ho späť v zostave. Môžeme ho využiť vo všetkých situáciách,“ povedal tréner Joel Quenneville, ktorý výkon svojho hviezdneho zverenca zhodnotil takto: „Bolo to v poriadku.“

Hossa pred zranením stihol odohrať 11 zápasov, v ktorých zaznamenal 11 bodov za sedem gólov a štyri asistencie. Hawks dúfajú, že slovenský útočník bude predvádzať podobné výkony ako pred utrpením zranenia.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies