Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Chicago pripravené urobiť pár zmien v tíme

CHICAGO – Generálny manažér Chicaga Blackhawks Stan Bowman je pripravený urobiť pár nevyhnutných zmien a pre denník Chicago Daily Herald pripustil, že v budúcej sezóne uvidíme pozmenený tím.

Počas leta sa Bowman bude musieť zamerať na hráčov, ktorí sa stanu neobmedzenými alebo obmedzenými voľnými hráčmi. Je medzi nimi aj niekoľko kľúčových hráčov, vrátane brankára Coreyho Cawforda, či útočníkov Michaela Frolíka a Tomáša Kopeckého.

„Je isté, že sú nejaké zmeny potrebné,“ povedal Bowman, ktorý už dlhšie tvrdí, že najväčšou prioritou je podpis novej zmluvy s Crawfordom. Jednou z priorít je aj nový kontrakt pre českého útočník Frolíka.

A kto by sa mohol s mužstvom rozlúčiť? Náhradný brankár Marty Turco, útočník Fernando Pisani a obranca Chris Campoli. S o niečo voľnejším rozpočtom ako vlani, bude mať Bowman prácu uľahčenú a dokonca bude za týchto hráčov môcť získať významnejšie posily.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies