Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
23. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Crawford podpísal s Hawks trojročnú zmluvu

Jozef Struhár  
20.05.2011

CHICAGO – Prioritu leta si môže Stan Bowman zo svojho notesa vyškrtnúť. Chicagu Blackhawks sa podarilo dohodnúť s brankárom Coreym Crawfordom na podmienkach novej trojročnej zmluvy, ktorej finančné podmienky neboli oficiálne zverejnené.

Po tom, čo vlani opustil tím Antti Niemi, sa tím rozhodol angažovať skúseného Martyho Turca, no bol to práve dvadsaťšesťročný Crawford, ktorý sa veľmi rýchlo etabloval na pozícii jednotky Blackhawks.

Vo svojej nováčikovskej sezóne zaregistroval bilanciu 33-18-6 a viedol všetkých nováčikov v počte víťazstiev a zdieľal i prvé miesto v počte vychytaných čistých kont (4). Medzi všetkými brankármi bol ôsmy s priemerom 2,3 inkasovaného gólu na zápas a zaznamenal 91,7% úspešnosť zákrokov.

„Chcel som byť súčasťou Blackhawks a myslím si, že ma tu chcelo aj vedenie a každý v tíme. Je skvelé, dokončiť to takto skoro. Teraz sa môžem sústrediť už len na tréningy a prípravu pred nasledujúcou sezónou. Som veľmi nadšený, že ju budem môcť opäť začínať tu. Skutočne som spokojný s troma rokmi,“ povedal montrealský rodák, ktorý by mal podľa informácií RDS zarobiť spolu osem miliónov dolárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies