Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Správy z NHL

Eurolanche spustil nový web

Prvý európsky fanklub Colorada Avalanche spúšťa nové webové stránky.

Fanklub Eurolanche oddnes spúšťa novú verziu svojej webovej stránky www.eurolanche.com. Vedenie fanklubu sa rozhodlo zmeniť stránku už po tretíkrát v histórii. Dôvodom je posledná sezóna, ktorá pre fanklub a ani pre tím Colorada Avalanche nedopadla dobre. Colorado skončilo na predposlednom mieste v NHL a vo viacerých ukazovateľoch bolo absolútne najhorším celkom. Eurolanche vkročil do novej sezóny so zaužívanou web stránkou, ktorá členom ponúkla mnoho interakcie a možností. Bohužiaľ, jej potenciál nebol využívaný naplno a preto sa stala neprehľadným miestom.

Dátum spustenia nového webu sme stanovili na deň konania draftu. Pre Colorado i pre Eurolanche je to prelomový deň. Zatiaľ čo sa fanklub bude uchádzať o podporu a záujem členov vďaka novej grafike a systému, Colorado si bude vyberať novú mladú hviezdu. Ak si zvolí nesprávneho hráča, môže sa vrátiť o krok späť. Ak dobrého, čakajú ho pekné roky. Podobne je na tom Eurolanche. Treba len dúfať, že obe strany budú na dnešný deň spomínať v dobrom.

Nová tvár webu
Nová webstránka Eurolanche je viac spravodajskejšia a menej zameraná na fanklub. Jej prioritou je spravodajstvo, novinky, rýchle prinášanie informácií a najmä prehľadnosť. Úloha fanklubu však s týmto minimalizovaním nekončí. I naďalej medzi sebou radi privítame nových členov, ktorí majú na výber už iba jediné členstvo – úplne zadarmo a bez akéhokoľvek poplatku či zložitých pravidiel. Takisto pokračujeme v organizovaní stretnutí, stretnutí s hráčmi, výletmi do Colorada či Eurolanche League.

Súčasti webu
Web Eurolanche je na prvý pohľad jednoduchý a veľmi prehľadný. Súčasťou hlavnej stránky sú štyri celky: Horné menu s dolným menu, Breaking News, Výsledky a štyri spravodajské boxy. Horné menu ponúka okrem klasického tlačidla HOME, rýchlejší CHAT pre každého návštevníka, sekciu TEAM, teda zoznam útokov aktualizovaný po každom zápase, aktuálne i historické štatistiky v STATISTICS a registračný formulár JOIN US. Dolné menu predstavuje našich partnerov pod PARTNERS a zobrazuje fotky z dôležitých udalostí pod PHOTOS. Breaking news už klasicky ponúka rýchly prehľad aktualít. Live score bude spustený od začiatku sezóny.

Základom webu sú štyri spravodajský boxy. ENGLISH a INTERNATIONAL zobrazujú najčerstvejší článok v cudzom jazyku. Box SLOVENČINA/ČEŠTINA ukazuje až päť pridaných článkov, keďže Eurolanche je najpopulárnejším práve v týchto krajinách. EUROLANCHE BOX je venovaný fanklubu. Zahŕňa posledný pridaný článok, informácie o fanklube, zoznam redaktorov a členov, Eurolanche League a preklik na pod stránku www.invasion.eurolanche.com, ktorá sa venuje všetkým výletom do Colorada v tradičnej forme.

Na záver by sme vás radi upozornili na ďalšiu podstránku www.m.eurolanche.com určenú pre mobilné telefóny. Obsahuje prehľad útokov, rýchlych správ a čerstvých článkov.

Veríme, že nielen naši členovia, ale ja priaznivci, fanúšikovia a ostatní návštevníci z radov iných klubov, túto zmenu privítajú s potešením. Fanklub Eurolanche pokračuje vo svojej činnosti a plne pracuje na organizácií výletov, medzi ktoré po štvrtýkrát zaradíme i Denver. Bavte sa hokejom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies