Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Jody Shelly a spol.

Tému založil: Marcel.
24.09.2011 - 10:09:51
Ahojte, chcem sa opytat, aky mate nazor na to, ze liga sa rozhodla suspendovat Shellyho za zakrok na Boycea?

Taktiez co si myslite o rozsireni prravidiel, ktore sa zameriavaju na zakroky na hlavu.

Napr. dnes/vcera Dion Phaneuf zrazil Ryana k ladu, dostal trest plus niektori spekuluju, ze by sa to dalo povazovat, ako zakrok smerujuci na hlavu, o ktorom hovori uz spominane rozsirenie pravidiel.

Moja otazka c.2: Nie je to podla vas uz trochu prehnane?

25.09.2011 - 10:33:58
avatar
Nie, skôr naopak, myslím, že Shanahan bude v tomto smere lepší ako Campbell. Rozhodne nemá tak veľkú väzbu v NHL, ako mal jeho predchodca (čo sa na niekoľkých povrchne vnímaných zákerných zákrokoch a prízemne trestaných veciach u Bruins prejavovalo celý minulý ročník). Nemyslím si, že je to prehnané - keď si človek prezrie súbor trestaných hráčov, drvivá väčšina z nich nijak nevyniká svojimi hokejovými schopnosťami a na ľade mi teda rozhodne nechýbajú. Verím, že v tomto tempe vydrží disciplinárka po celý rok, a tiež, že sa to snáď ešte sprísni a za niektoré surovejšie zákroky, ktoré dozaista prídu, padnú aj 30-zápasové suspendácie, alebo aj vyššie. Prečo nie? Je to možno tvrdé, no určite lepšie, ako to, čo tu bolo doteraz - teda tá "mäkkosť".
28.09.2011 - 16:27:44
avatar
tak Shanahan sa nejak rozbehol dneska Jacques

1

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies