Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Komunita: Diskusia > Sezóna 2017/18

Tému založil: milobo87
09.04.2018 - 23:03:53
Myslím si, že práve končiaca sezóna je asi najhoršou v dejinách samostatnosti. Nejde len o celkový počet hráčov v NHL. Ide o celkový kvantitatívny aj kvalitatívny úpadok nášho hokeja. Táto sezóna sa dá označiť ako nočná mora hokejového fanúšika. Dôvodov je niekoľko:
- malý počet hráčov v NHL a ich kvalitatívny úpadok
- silný úbytok hráčov v top európskych ligách
- síce početná enkláva hráčov v CZ lige, ale väčšinou skôr ako lacnejší doplnok zostavy, než kvalitatívne lepší legionár
Keď sa pozrieme na jednotlivých hráčov, veľký počet z nich zasiahlo zranenie, výpadok formy či iný faktor v najnevhodnejšom čase.
Pár príkladov: Laco zranenie po prestupe do Sparty, Baroš namiesto rozvíjanie potenciálu dlho bez klubu, Janus odstavený v Slovane, Budaja pripravilo zranenie o post dvojky, Čajkovský pre nezhody s trénerom hrával málo, Gernát si nevedel dlho nájsť klub, zraneniami si prešli aj Meszároš, Kotvan, Baranka, Jurčina, Sersen, Rosandič odstavený v HK, Sekera zranenie a strata formy, Marinčin stratil miesto v prvom tíme, Černák dopláca na extra silnú konkurenciu, Jarošovi zabránili zranenia získať pevnejšie miesto v Ottawe, Hudáček si pokazil sezónu svojou povahou (pravdepodobne), Miklík nezopakoval minuloročné výkony vo Fínsku, Rado Bondra namiesto boja o AHL vynechal prakticky celý ročník, Vandas sa zranil po prestupe do ČR, Tybor zranenie pred prípravou, Gáboríka škoda spomínať, Hrivík na začiatku kvôli zraneniu prišiel o miesto v Calgary a na konci o MS, Viedenský zranenie, Hlinka zranenie, Dravecký chlast, Réway kapitola sama o sebe, Bližňák premaródoval dlhé obdobie, Puliš pre zranenie prišiel o angažmán v CZ, Záborský pokles formy, Pánikova nevyrovnanosť výkonov straší, z Daňa sa stáva pomaly skaut, z tribúny má prehľad o hráčoch, Tatar je vekovo na vrchole, výkonnostne však klesá, Jurčo sa chytil, až keď v Chicagu nemal kto hrať a Cehlárik už mohol patriť do základnej zostavy Bostonu, nebyť vlečúcich zranení a Majo Hossa musel skončiť nadobro. Jednoducho mi to príde veľmi veľa. Jediní hráči, ktorým sa darí, sú tí, ktorí hrajú na Slovensku. A to sú väčšinou vyslúžili tridsiatnici, ktorí už na medzinárodné fórum nemajú. Dúfajme, že väčšina zo spomenutých si vypila svoju smolu do dna a v budúcej sezóne nám opäť spravia trochu viac radosti. Sme fanúšikovia, tak musíme fandiť!

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies