Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
11. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Komunita: Diskusia > brankári NHL

Tému založil: colorado avalanche1
22.11.2010 - 14:53:44
viem že pre každý tým je brankársky post dosť dôležitý ale čo myslíte ktorý brankar má vo svojom týme največšiu zásluhu na výsledkoch týmu?? u mňa to je Lundqvist minulú sezónu ťahal tým iba on a gabby za minulú sezonu by som dal este anderson -a táto sezóna sice iba zacina koho by ste dali vy??Ja asi Halák

04.08.2013 - 21:03:58
avatar
Chcem sa opýtať či mám urobiť podobný súhrn v bránkoviskách jednotlivých tímoch NHL a AHL ako som robil pred minulou sezónou ? Ak by bol záujem tak by som začal koncom augusta prípadne začiatkom septembra
04.08.2013 - 21:18:21
avatar
To by bolo fajn Pens Teším sa ak by si potreboval pomoc som ti k dispozícii
04.08.2013 - 21:33:42
avatar
ja si určite prečítam, Pens
04.08.2013 - 21:58:55
avatar
Ja som za!
04.08.2013 - 22:13:01
avatar
píš píš
05.08.2013 - 02:22:32
avatar
To by bolo prima
06.08.2013 - 07:55:23
avatar
37-ročný Chris Mason naposledy pôsobiaci u Predators odchádza do Európy kde sa dohodol na zmluve s tímom Ritten/Renon (Italy)
06.08.2013 - 20:42:20
avatar
Najskôr Raycroft a potom Mason kde ten svet speje?
09.08.2013 - 18:29:01
avatar
Ako podľa Vás "dopadne" John Gibson ? Odíde Jonas Hiller a sezónu odchytá u Ducks ? Alebo celú sezónu strávi u Norfolk Admirals (AHL) ? "Čistá" hypotéza
09.08.2013 - 18:33:07
avatar
priklonil by som sa k druhej možnosti...Fasth ešte nie je dostatočne preverený na to, aby si mohli dovoliť Ducks vymeniť Hillera...
09.08.2013 - 19:17:08
avatar
Presne Súhlasím čítal som pár špekulácii tak preto tie otázky Admirals sa môžu tešiť na dvojicu Frederik Andersen-John Gibson Najlepšie duo v AHL ?
09.08.2013 - 19:19:17
avatar
ale aj tak to Admiralom na zisk Caldera nebude stacit...
09.08.2013 - 19:21:25
avatar
Andersen...dúfam, že ako dvojka
09.08.2013 - 19:22:00
avatar
Ono strasne vela zavisi od toho s akou formou vstupia Hiller a Fasth do sezony (a od toho, ako sa Gibson prejavi v AHL). Sezona je dlha, a pred trade deadline sa moze udiat vselico.

Ale v zasade si myslim, ze Gibson ma urcite cas na full season v AHL, a Fasth si postavil latku vysoko, a ma co dokazovat....

Zase treba ale brat do uvahy, ze Hillerovi po sezone konci kontrakt, a keby mali kacice aj tak v plane ostat s Fasthom a Hillera znova nepodpisat, a Gibson by po tristvrte sezony v AHL vyzeral ready na aspon back-up ulohu, tak mi strelenie Hillera za slusnu protihodnotu pride ako rozumny krok...
09.08.2013 - 19:25:59
avatar
yeah, každopádne dáke "rošády" až okolo deadline...
10.08.2013 - 20:44:03
avatar
Chcel som pôvodne začať neskôr ale ...
Anaheim Ducks: Brankárskou jednotkou by mal byť opäť Švajčiar Jonas Hiller aj keď v jeho prípade sa dosť špekulovalo o odchode a dvojkou Švéd Viktor Fasth. Nebolo by však veľkým prekvapením keby si počas sezóny svoje pozície vymenili. Dôvod prečo sa špekuluje o odchode Hillera sa volá John Gibson. Talentovaný brankár by mal byť prvým brankárom u Norfolk Admirals (AHL) aj keď ... Dán Frederik Andersen je viac ako silná konkurencia. Pôvodne síce draftovaný Hurricanes ale s nimi odmietol podpísať zmluvu keďže chcel ísť do tímu kde bude mať väčšiu šancu presadiť sa v NHL. V drese Hurricanes by už mal určite za sebou debut v NHL (hlavne počas zranenia Cama Warda počas poslednej sezóny) takto je momentálne v organizácii "Káčerov" až štvrtým v poradí treba však podotknúť že minulá sezónu u Admirals mu vyšla na výbornú. Rus Igor Bobkov sa bude musieť uspokojiť s miestom u Utah Grizzlies (ECHL).
Boston Bruins: Fín Tuukka Rask je jasnou jednotkou v bránkovisku "Medveďov". "Kryť chrbát" by mu mal Chad Johnson ktorý podpísal jednocestnú zmluvu čo mnohých prekvapilo. Má za sebou "len" desať zápasov v NHL v dresoch Rangers a Coyotes (170 v AHL). Pôvodne sa uvažovalo že dvojkou bude držiteľ "Baz Bastien Trophy" pre najlepšieho brankára AHL v sezóne 2012/13 Švéd Niklas Svedberg ale ten úplne "vyhorel" v play off AHL tak aj nasledujúcu sezónu by mal stráviť u Providence Bruins (AHL). Konkurenciu bude mať viac ako zaujímavú. Malcolm Subban mu pozíciu jednotky určite neuľahčí práve naopak. Sám som zvedavý ako sa mu bude dariť prvým rokom medzi seniormi. Adam Morrison opäť zamieri ku South Carolina Stingrays (ECHL).
11.08.2013 - 16:46:37
avatar
Buffalo Sabres: Ryan Miller zatiaľ ostáva a tak by mal byť opäť jednotkou tímu. Miller nie je spokojný so smerovaním tímu a tak sa dosť nahlas hovorí o jeho odchode. Zdá sa že ale sezónu odštartuje v tíme v ktorom strávil celú doterajšiu kariéru v NHL. Švéd Jhonas Enroth podľa mnohých už pripravený prevziať "žezlo" prvého brankára (podľa mňa ešte nie) bude opäť "len" dvojkou. V Rochester Americans (AHL) je Matt Hackett na pozícii jednotky jasný. Kto však bude tým "druhým do partie" ? Najväčšie šance má Connor Knapp (198cm a 102kg) ktorý na tejto pozícii prevažne strávil aj poslednú sezónu ale príliš nepresvedčil. Alebo to bude jeden z dvojice Nathan Lieuwen či Rus Andrej Makarov ?
Calgary Flames: Miikka Kiprusoff dlhoročná jednotka tímu ktorá má ešte rok platnú zmluvu pravdepodobne ukončí kariéru. Síce ešte nie je nič oficiálne ale Kiprusoff sa už viac krát vyjadril "v podobnom duchu" nie len v zámorí ale aj doma vo Fínsku. Jeden Fín v organizácii končí a dvaja prichádzajú. Jeden z nich Karri Rämo by mal práve Kiprusoffa nahradiť na pozícii jednotky tímu a ako "záskok" by mal byť pripravený Joey MacDonald. V Abbotsford Heat (AHL) bude úplne nová dvojica brankárov. Jednotkou bude pravdepodobne ten najskúsenejší z trojice možností Švajčiar Reto Berra. Tým druhým spomínaným Fínom je Joni Ortio ktorý to už v zámorí skúšal a jeho prvá anabáza dopadla neslávne návratom domov do SM-liigy počas sezóny 2011/12. Počíta sa s ním na pozíciu dvojky. Je tu však ešte "mladík" Laurent Brossoit a pre mňa osobne by nebolo až takým prekvapením keby si počas sezóny vybojoval miesto u Heat.
11.08.2013 - 19:02:49
avatar
No Enroth podla mna absolutne neni pripraveny nato aby bl jednotka... A neprekvapilo by ma keby v Rochestri ziskal dvojku Makarov, co som ho videl v U20 tak cytal skvele, a podla statistik sa mu aj v CHL vyborne darilo. Lieuwen nemal bohvieako presvedcive cisla ani len v ECHL.

Co flames tyka, neprekvapilo by ma keby Reto Bera ziskal poziciu dvojky. MacDonald je slaby slaby slaby. Beru som sice videl hrat len na MS, ale bol dost impressive. Uvidime
12.08.2013 - 17:39:49
avatar
Carolina Hurricanes: Cam Ward ostáva na pozícii prvého brankára. Rus Anton Chudobin o ktorom sa tvrdilo že po sezóne "zbalí kufre" a odíde do KHL napokon kývol na ponuku od "Hurikánov" a bude Wardovov "zálohou". U Charlotte Checkers (AHL) sa stretávajú "starí známi" Justin Peters a Mike Murphy. Miernym favoritom v súboji o dominanciu v bránkovisku je Peters (na svojom konte má už 47 zápasov v NHL). Murphy dal pred minulou sezónou prekvapujúco prednosť Spartaku Moskva (KHL) ale jeho "púť" po 7 zápasoch skončila a od 1.11.2012 bol bez klubu. Jesse Deckert odchytá sezónu pravdepodobne u Florida Everblades (ECHL).
Chicago Blackhawks: Corey Crawford "doviedol" Blackhawks ku Stanley Cupu a svojimi výkonmi rozhodne nesklamal aj keď práve bránkovisko malo byť najslabším článkom tímu. Dvojkou bude ďalší brankár ktorého "osud" sa skôr spájal s KHL (písalo sa o záujme CSKA Moskva). 40-ročný Rus Nikolaj Chabibulin sa upísal na rok. Pre mňa osobne veľmi prekvapujúci podpis. U Rockford IceHogs (AHL) dostane priestor Fín Antti Raanta a o dvojku si to "rozdajú" Mac Carruth a Kent Simpson kde sa väčšie šance dávajú prvému menovanému. Neúspešný poputuje ku Toledo Walleye (ECHL).
13.08.2013 - 16:58:48
avatar
Colorado Avalanche: Oproti poslednej sezóne sa v organizácii na poste brankárov nič nezmenilo. "Lavína" vstúpi do sezóny opäť s duom Rus Semjon Varlamov a Jean-Sebastien Giguere. Obidvom po sezóne končí zmluvu a hlavne Varlamov má čo dokazovať keďže posledná sezónu mu príliš nevyšla (to napokon celému tímu). V Lake Erie Monsters (AHL) to bude opäť vyrovnaný boj o post jednotky. V sezóne 2012/13 vyšiel napokon z neho víťazne Calvin Picard ale paradoxne to bol Fín Sami Aittokallio ktorý v nej debutoval v NHL. Bolo to 11.4.2013 proti Kings. Aittokallio určite na tejto deň nezabudne aj preto že počas 3.tretiny ho musel vystriedať Giguere kvôli dehydratácii organizmu. Dvojica Kieran Millan a Kent Patterson strávi sezónu opäť len u Denver Cutthroats (CHL).
Columbus Blue Jackets: Aj keď poslednému víťazovi Vezina Trophy SKA Petrohrad (KHL) ponúkal "veľké" peniaze rozhodol sa Rus Sergej Bobrovskij ostať. Dvojku mu bude robiť Curtis McElhinney ktorý má za sebou v dresoch Flames, Ducks, Senators a Coyotes 69 zápasov v NHL. Možno prekvapujúca voľba ale McElhinney presvedčil vedenie po dobrých výkonoch u Springfield Falcons (AHL) kde strávil minulú sezónu. Práve u Falcons nastali zmeny. Novou jednotkou sa stal Jeremy Smith ktorý prichádza od Nashville Predators kde však príležitosť chytať v najlepšej lige sveta nedostal. "Partnera" mu bude robiť skúsenejší Mike McKenna (17 zápasov v NHL v dresoch Lightning a Devils). Mike Clemente strávil minulú sezónu u Missouri Mavericks (CHL) ale je dosť možne že tentokrát skončí u Evansville Icemen (ECHL).

< 1 ... 5 6 7 8 9 10 ... 19 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies