Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
EDM
VAN
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Toronto Maple Leafs

Tému založil: Maple
21.12.2010 - 15:50:40
Zaujímalo by ma, v čom vidíte najväčší problém Toronta?

hodnost .
27.12.2010 - 04:26:32
avatar
Ondro: Fingera podpisoval ešte pôvodný GM Fletcher, je to jeden z najhorších podpisov
V noci listy porazili diablov 4:1, hviezdy zápasu: Versteeg, Armstrong a Gustavsson, len tak ďalej
28.12.2010 - 02:19:48
avatar
Versteeg do toho štýlu Leafs zapadol skvelo.
28.12.2010 - 02:44:22
avatar
Prispejem len jednou pikoškou: Jeden domáci fanúšik Toronta (Joseph Robb sa volá) dostal dva dni pred Štedrým dňom krásny darček - Leafs mu doživotne zakázali navštevovať vlastnú arénu za to, že na ľad hádzal počas zápasov lievance, aby tím vyjadril nespokojnosť s výkonmi a výsledkami. Nuž, netreba to veru preháňať
28.12.2010 - 03:07:20
avatar
Mohli sa ho aspoň opýtať, prečo práve lievance, či to asi skôr riešil spôsobom - čo je prvé po ruke.
28.12.2010 - 03:21:49
avatar
asi tak
hodnost .
28.12.2010 - 15:10:03
avatar
No keby to bolo na mojej babke, tak by mu ešte po papuli nahádzala, takto plytvať jedlom ...ale však keď je nespokojný tento Joseph R. s výkonmi TML na domácom ľade, aký je to trest pre fanúšika zákaz návštev, len mu to uľahčili, aspoň ho neporazí TML dbajú o jeho zdravotný stav
29.12.2010 - 02:36:57
avatar
hodnost .
29.12.2010 - 15:34:01
avatar
jedno sa nedá uprieť, listy majú asi najlepší druhý útok v lige MacArthur-Grabovskij-Kulemin, už chýba len kozmeticky doladiť ten 1.: Versteeg+Kessel a niekto veľmi solídny ku nim, lebo Mitchell, Crabb, Bozak bohužiaľ nie a Kadri ešte nie
29.12.2010 - 16:24:19
avatar
Zas Rudo, kvalitná lajna, ale určite nie najlepšia druhá v lige. Je mnoho lešpích, skúsenejších, či komplexnejších.
hodnost .
29.12.2010 - 16:45:17
avatar
práveže patrí medzi najlepšie na ľade im to ide, je ich cítiť a aj body pravidelne zbierajú
30.12.2010 - 00:35:03
avatar
Netreba zabúdať na jednu jedinú vec, a vlastne na ňu sa (najmä u Slovákov a ich minibodíkoch) zabúda so železnou pravidelnosťou... najlepšia by mala byť vždy tá lajna, ktorá i vyhráva... body sú pekné, ide to snáď každému, ale ak sa nevyhráva, je to veľa kriku pre nič...
hodnost .
30.12.2010 - 05:20:55
avatar
ja som narážal na čas strávený na ľade kým trojka Versteeg-Bozak-Kessel hrá v priemere okolo 20 minút, trojka MacArthur-Grabovskij-Kulemin hrá asi o minútu alebo aj dve v priemere menej a ide im to podstatne lepšie a aj majú výsledky nehovorím sú tímy kde sú aj lepšie druhé lajny Chicago, Detroit, Philadephia...ale ten z TML patrí medzi najlepšie v lige...nechcem tým kričať, ale v tomto prípade sa práca BB začína vyplácať, zdá sa to ako pomalé a nevýrazné, ale ako on sám povedal niekto fyzicky priebojnejší do prvého útoku by sa veľmi hodil, takto 2. útok má lepšie výsledky ako ten tzv. prvý
31.12.2010 - 00:26:37
avatar
Ak takto, tak rozhodne súhlasím, navyše MacArthur hrá skvele, kto by to bol po odchode z Buffala čakal...
hodnost .
31.12.2010 - 05:48:19
avatar
Keďže už vianoce boli a ja na zázraky neverím, dovolim si s istotou t
vrdiť, že aj tato sezona je "death"!!! Teraz bude dôležite rozumne ziskat spat volbu od Bruins. Riešenie by sa isto našlo! Takto je to zabité... :wall:
31.12.2010 - 14:36:58
avatar
Takže pokúsim sa urobiť nejaký súhrn z dnešného zápasu Toronto - Columbus.

Do brány modrokabátnikov sa postavil Steve Mason na druhej strane to bol Jonas Guýstavsson, ktorý dostáva teraz viac priestoru čo je zapríčinené zranením brankára Giguera. Prvú vážnejšiu šancu si vypracoval Columbus v 9.minúte zápasu, po strele Andrew Murrayho sa k dorážke do prázdnej brány takmer dostal Jared Boll ale Darryl Boyce, ktorého Maple Leafs povolali do prvého tímu zasiahol a zabránil Bollovi k úspešnej dorážke. Z následného protiútoku sa nedokázali presadiť Kulemin s MacArthurom a aj preto bol stav stále 0:0.

Po riskantnej a zároveň chybnej rozohrávke sa k puku dostal Andrew Murray, ktorý iba opečiatkoval bránku Gustavssona. Ako už býva zvykom v športe tak aj teraz sa potvrdilo takzvané pravidlo nedáš dostaneš. Do prečíslenia 2 na 1 sa opäť dostali Kulemin s MacArthurom ale tentoraz to bolo s iným koncom. Kulemin poslal puk MacArthurovi ten mu ho pred bránou vrátil a pre ruského útočníka už nebol problém skórovať do odkrytej brány súpera.

Neuplynuli ani 2 minúty a stav stretnutia bol znovu nerozhodný. Toronto bolo nasťahované v útočnom pásme ale Kessel stratil puk zobral mu ho Vermette posunul Hejdovi a ten nádhernou prihrávkou vysunul Huseliusa, ktorý išiel prakticky od polovice ihriska sám na bránu. So zakončením veľa neváhal brankára prekonal strelou medzi betóny.

Keď už sa zdalo, že do šatní odídu hráči s nerozhodným stavom tak v ponúknutej presilovke a zároveň jedinej v tomto zápase pre Toronto sa presadil Bozak, ktorý po prihrávke Kessela spoza brány prestrelil brankára Masona. Žiaľbohu bol to pre listy posledný gól zápasu.

V druhej tretine sa Columbusu podarilo vyrovnať. OPÄŤ! stratenie puku za bránou v podaní Beauchemina. Puk mu zobral Kristian Huselius, ktorý si nakorčuľoval pred bránu kde nebol nikto z obranných radov Toronta a tak si mohol Huselius kľudne pripísať svoj druhý gól v zápase. Hráči Toronta asi zabudli, že keď chcú dať gól tak musia vystreliť na bránu lebo z 3 striel v druhej tretine je málo pravdepodobné, že sa nejaká ujme.

V poslednej časti hry mali modrokabátnici viac z hry a dokázali si vypracovať aj viaceré šance. V 43. minúte ešte Gustavsson "hasil" strelu Pählssona ale v presilovke už o minútu neskôr keď na trestnej lavici sedel Crabb, Columbus strelil gól. Strelu Ricka Nasha tesne pred Gustavssonom šikovne tečoval R.J. Umberger.

Toronto sa potom akosi zobudilo ale ani dve strely Phaneufa a strela Versteega neskončili za chrbtom brankára Masona. Pri záverečnej powerplay vymysleli domáci útočníci nádhernú akciu s ukážkovým prechodom do útočného pásma. Bozak vyviezol puk z vlastnej tretiny narazil si to na modrej čiare s Crabbom prihral Armstrongovi ale ten sám pred brankárom neuspel. Vyrovnať sa už nepodarilo a tak si Listy pripísali ďalšiu prehru celkovo už devätnástu.
31.12.2010 - 21:54:24
avatar
Pekné zhrnutie Videl som len asi posledných 10 minút toho zápasu a výsledok ma prekvapil, Nash to skrátka v Kanadě umí...
01.01.2011 - 22:35:11
avatar
tak dne stu máme bitku o Ontario.. dúfam, že listy zabojujú. síce vonku im to ide katastrofálne ale snáď sa podarí..
hodnost .
02.01.2011 - 07:51:27
avatar
Zápas Toronta s Ottawou by som nazval ako "šrotácia Senators" škoda, že takýchto víťazných zápasov fanúšikovia Maple Leafs nezažijú oveľa viac . Kessel je naozaj pán hokejista a je to asi len o vhodnom parťákovi. Reimer zažil úspešnú premieru v bránkovisku, čo pomôže Jonasovi, ktorý si nutne potreboval oddychnuť. Kaberle tri plusky. Mňa vždy poteší víťazstvo Maple Leafs v "Beattle of Ontario"...
02.01.2011 - 14:43:03
avatar
Na Nový Rok sa v NHL odohrali okrem ostrosledujúcej Winter Classic aj "bitky" o ALbertu a Ontario. A práve bitku o Ontario sa pokúsim priblížiť podobne ako predchádzajúci zápas s Columbusom.

Maple Leafs pricestovali do hlavného mesta Kanady so zápornou bilanciou vzájomných zápasov z tejto sezóny, prvý síce vyhrali jasne 5:1 ale v ďalších už vyhrala Ottawa 2:3 resp. 3:0.

Maple Leafs postavili do brány Jamesa Reimera pre ktorého to bol prvý zápas v NHL. Na druhej strane stál Brian Elliott.

Zápas sa začal svižne a už v druhej minúte sa ujali vedenia hostia. Po zblokovanej strele českého beka Kaberleho sa z otočky presadil Clarke MacArtur. Bol to jeho 10. gól v prebiehajúcej sezóne.
Ottawa sa pokúšala vyrovnať no Michálkovi s Kovaľovom sa to nepodarilo. Do útoku sa chcel zapojiť aj Erik Karlsson ale nedopadlo to dobre. Puk mu ukradol Kessel, ktorý spolu s Crabbom vyštartovali do prečíslenia, Kessel prihral Crabbovi, ten si počkal na Bozaka, ktorý korčuľoval po osi ihriska, prihral mu a pre Bozaka už nebol problém prestreliť Elliotta, 0:2 pre listy.
Tento útok Kessel - Crabb - Bozak zamotal hlavu domácej obrane ešte raz a to v 16. minúte. Kessel spolu s Crabbom opäť vybojovali puk tentoraz v rohu ihriska, Phil prihral pred bránu Crabbovi ten našiel na opačnej strane brány úplne voľného Bozaka a ten mal ešte ľahšiu úlohu ako pri predchádzajúcom góle, puk len zasunul do odkrytej brány súpera. K tomuto zápasu nemohla chýbať ani bitka a o to sa postarali kto iný ako zlí muži Colton Orr a Matt Carkner. Bitka netrvala dlho lebo Carknera zvalil na ľad Orr a bolo po bitke.

Deštrukcia senátorov pokračovala aj na začiatku druhej tretiny. Po bekhendovej strele Versteega sa k odrazenému puku dostal Darryl Boyce, ktorý pri svojom druhom štarte vsietil svoj premiérový gól v NHL. To už bol bráne Mike Brodeur.
Už o 2 minúty svietilo na ukazovateli skóre hrozivých 0:5. Tentoraz sa presadil Luke Schenn, ktorý prekonal Brodeura ľahkou strelou od modrej k ľavej tyčke, ktorú si brankár nepokryl. Čo k tomu dodať. Nádhera.

K slovu sa predsa len dostavil aj domáci hráči, ktorí využili presilovú o dvoch hráčov a od modrej čiary prekonal Reimera Gončar, ktorí len korigoval stav na 1:5.

V tretej tretine sa už len dohrávalo ale značne frustrovaní domáci hráči vyvolali ďalšiu bitku tentoraz ale hromadnejšiu. Všetci hráči si našli dvojičku s ktorou sa vzájomne "poobjímali" ale najviac pozornosti pútali Orr s Neilom. Bitka to bola vyrovnaná a preto ťažko z nej určiť víťaza.

V zápase bol ale jasný víťaz určený už po 26. minútach hry. Škoda, že sa brankárovi Reimerovi nepodarilo udržať čisté konto. Ale to by bolo už len čerešničkou na torte . Bodaj by sa splnilo ako na Nový Rok tak po celý rok. Toronto tak po druhýkrát v sezóne porazilo Ottawu a opäť to bolo výsledkom 5:1.
02.01.2011 - 15:55:27
avatar
výborný report, včera som dal peknú dvoječku Kessel je perfektný hráč, chcelo by to centra

1 2 3 4 5 6

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies