Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

20.01.2015 - 19:16:07
avatar
Reakcia na: Pens, 20.01.2015 - 18:26:23
Skoro mesiac starý článok o Johnsonovi ale výstižný ;-) http://www.lighthousehockey.com/2014/12/28/7418391/chad-johnson-ny-islanders-nhl-backups-stats-voodoo
∧ skryť ∧
Vďaka Pens. Známa pravda o číslach. Bol by som rád, keby Chad dokázal, že má na to byť dobrou dvojkou, ale keď nebude chytať, tak si Capuanovu dôveru nezíska. Dosť mi to pripomína vlaňajšiu situáciu v Montreale. Price bol niektoré obdobia neprimerane vyťažovaný a bol viackrát mimo hru (zdá sa mi, že 3 krát okrem záveru PO). Netvrdím, že s ním by Canadiens hrali SCF, ale bola to veľká strata.
20.01.2015 - 17:53:58
avatar
Reakcia na: mato Kreator, 20.01.2015 - 16:38:43
Brodeur za Islanders hrat nebude nikdy takisto ako za Pens,Flyers,Rangers to uz XY krat vravel zbytocne to tu pisete ;-)
∧ skryť ∧
Špekulácia pracuje aj z negatívami, ak by všetko sedelo ako riť na šerbel, bol by to predpoklad.. Výsledkom tejto by bola spokojnosť na všetkých stranách, tak prečo ju nespomenúť? Ak má záujem dostať pevný flek na celú sezónu, vlastné ego nebude až taká veľká prekážka.
Každopádne, mňa skôr zaujímal názor na Johnsona a jeho šance udržať sa v tíme.
20.01.2015 - 14:33:36
avatar
Zaujímal by názor fans na Johnsona. Myslíte, že dochytá sezónu u Islanders, resp. v prvom tíme? Keďže PO vyzerá celkom reálne, nejako si neviem predstaviť, že bránkovisko vydrží v tomto stave do konca sezóny. O rizikách spojených s Jarovým zranením v minulosti asi vie každý, preto som očakával, že Johnson dostane šancu ukázať sa práve pred ASG. Ale keďže majú teraz dlhé voľno asi je to pasé. Podľa mňa to má nasmerované na waiver. Teraz mal šancu sa chytiť a nedostal ju, ako keby Isles vyhovovali jeho slabé výkony - menšia šanca, že o neho pri presune prídu. Sú to len špekulácie z mojej strany, rovnako ako aj to, že Snow možno mal pár telefonátov s MB počas jeho dovolenky u Blues. Aj tam by skúsenejší brankár do AHL bodol..
28.12.2014 - 00:55:04
avatar
Teraz to vyzerá, že Bokrošovci dva mesiace drilovali turnajovú taktiku z pozície outsidera. Rád uverím teórii, že taktika na Kanadu bola ísť sa trošku vyprdieť a s Fínmi makať na doraz.
31.03.2014 - 18:12:52
avatar
Ja vnímam Ovečkina ako výnimočného hráča pre play off, kde jeho vklad pre tím stúpa niekoľkonásobne. Rovnako ťažný kameň (jeho plat) pre Caps zasa nemusí byť takým problémom - aj po odrátaní sa ešte dá poskladať tím schopný dostať sa do play off pravidelne. Ale je to len môj pohľad "zvonku" práve preto ma táto téma dosť zaujíma, lebo jeho záporný vplyv na Caps počas sezóny je neodškriepiteľný. Čiste matematicky s dvoma hráčmi po 20 gólov a nulou v kolonke mínusiek na konci sezóny by bola cesta do PO možno jednoduchšia.
31.03.2014 - 13:01:03
avatar
Verím, že medzi fanúšikmi sa debatuje aj o nereálnych možnostiach výmien, celkom by ma zaujímalo ako to je v otázke Ovečkina - aké sú nálady jeho smerom medzi fans?(bez irónie)
16.05.2013 - 20:09:46
avatar
Klobúčik dolu, osobne sa priznám, že pred tretím gólom (fínskym) som sa šiel trošku "poprechádzať". Ani nie tak kvôli výkonu, ale kvôli tomu, že ma rozčúlilo ďaľšie vylúčenie v rýchlom čase, ktoré Fínov malo ešte podporiť v tom ako im všetko klapalo od prvej sekundy. O kúsok vyššie som videl kritiku na vyhováranie sa na rozhodcov. Dovolím sa pousmiať nad naivitou dotyčného.. V zápasoch kde rozhoduje šťastie a detaily si myslím dve presilovky v rýchlom slede za sebou sú dosť podstatná záležitosť. A keď sú to vylúčenia za blbosti, ktoré boli chvíľu predtým aj na druhej strane, tak prečo by si fanúšik do rozhodcov nezadrel, však? Keď k tomu pridám dosť zvláštne posudzovanie fínskeho bránenia po štvrtom góle, tak asi nám nezostáva nič iné ako začať sa nám sporiadaným občanom skladať na konkurencieschopnú armádu a zopár silných bánk, aby aj Slovensko konečne v hokeji začalo dostávať nejaké tie percentíčka navyše a v pravej chvíli... Inak ešte raz, klobúk dole za predvedený výkon. Tieto MS boli charakteristické tým, že to potrebné šťastíčko nám skôr neprialo ako naopak a to sa nezmenilo ani v štvrťfinále.
16.05.2013 - 14:46:50
avatar
Takto to dopadne, keď sa medveď snaží vzlietnuť... Však Iľja?
14.05.2013 - 14:33:35
avatar
Ja len stále nechápem koho vlastne ľudia kritizujú.. Prehrali sme zápasy, ktoré sme vôbec prehrať nemali - najmä ten s Rakúskom (po ktorom mimochodom bola kritika najväčšia). Ale veď to je šport a šťastie v ňom zohráva dosť podstatnú úlohu, ako by sa vyvíjal dnešný zápas, nebyť 2 šťastných gólov na začiatku. Kritika áno, ale v medziach normy... Nepoviem, ak niekto vystrelí na bránku outsidera 10x za prvé dve tretiny (CZE-DEN), tak asi je kritika na mieste, ale ak naši ostreľujú bránu súpera a nepadne to tam ani z množstva dorážok, tak potom sa asi hrá dosť ťažko. Naopak veľmi ľahko sa hrá súperovi (napr. Lotyši), keď mu to tam padá aj zo striedačky, ako sa zvykne hovoriť. Slovensko je opäť vo štvrťfinále a to je podstatné, všetci sme si to želali... Tam už to môže dopadnúť akokoľvek - možno sa šťastie usmeje.
06.05.2013 - 23:46:35
avatar
Dnes to bol klasický zápas proti Nemcom. Po našom vyrovnávajúcom góle na 1-1 som manželke povedal: tak a teraz je na rade prvé slovenské vylúčenie.. Myslím, že po buli sa odohralo asi tak 10 sekúnd a Surový si išiel oddýchnuť za nejaké bránenie v hre či tak dajako. Aj keď od druhej tretiny bolo jasne z Nemcov cítiť ten zápas s Ruskom a neustále si pomáhali drobnými faulami, práve Surový bol podrazený pri zakončení pred odkrytou bránou chvíľu predtým Česi sa možno sťažujú na rozhodcov, ja nie, už som si zvykol, že Nemci tých pár percent dostanú, nech už hrajú s kýmkoľvek, trebárs aj s Burkina Faso. Píšem tu o tom, lebo ma baví sledovať ako sa ľudia ešte aj v športe snažia podvedome pchať Nemcom do zadku
20.05.2012 - 18:19:35
avatar
Otazka pre historikov: bol uz niekedy "slovansky zjazd" na stupnoch vitazov?
17.05.2012 - 15:57:16
avatar
osobne otazku cesko-slovenskych vztahov uz dajako nevnimam asi tak 5 rokov, ale je to fakt, ktory pravdepodobne vychadza z akehosi hlupeho pocitu krivdy snad.. Mam na mysli hokejovu stranku a ten pocit je v mnohych ludoch zakoreneny az prilis hlboko a siri sa z generacie na generaciu
17.05.2012 - 14:28:52
avatar
nech sa MS konaju len na severe Europy!!! Sest vyhier v rade. Ak bude pokracovat Goteborg 2002, tak nas asi cakaju Svedi... A mozno nakoniec aj ti Rusi.. ale to je vlastne jedno, kupujme nove televizory!!!
15.05.2012 - 18:15:23
avatar
Aj mne by sa pacilo, ak by golostroj po 2-0 pokracoval a zastavil sa niekde pri dvanastke, ale toto bol boj o PO a v takych zapasoch staci malickost, ktora moze vsetky rozdiely uplne vymazat. Ak teda mali Slovaci stastie, budiz, ale rad by som pripomenul, akym sposobom sa Francuzi dostali spat do zapasu, ked prehravali 2-0.. Preto nemienim kritizovat vykon, lebo psychika dokaze neskutocne veci s hlavami hracov.
15.05.2012 - 17:56:22
avatar
Odkaz pre minulych aj buducich kritikov: Ak sa niekto chce pozastavovat nad vykonmi nasich, nech si precita supisku a spocita rychlych korculiarov v nasom muzstve. Potom nech komentuje herny styl, ktory zvolil Vujtek, resp. ktory prisposobuje jednotlivym superom. Uzasne je, ze Slovensko dokazalo vyhrat 5 zapasov v rade a je jedno proti akym superom - toto su MS. A k zapasu proti Francuzom: historia pozna ovela vacsie prekvapenia, ked muzstvo bez zabran dokazalo porazit favorita, nasa prehra dnes by proti takto hrajucim Francuzom urcite nepatrila medzi tie najvacsie - mozno v nasich ociach
13.05.2012 - 22:41:36
avatar
ha, nemci sa rozstrielali - 4 goly v jednom zapase...
12.05.2012 - 18:36:19
avatar
I ked Slovensko patri posledne roky skor do druhej kvalitativnej vlny, na tychto MS to ma vykonmi k spicke ovela blizsie ako svajciari, ci bielorusi. Najmenej presvedcivy vykon bol proti Kazachstanu a ten nasi vyhrali, takze s Francuzska nemam obavy Idealne by bolo zajtra trosku brnkat svajciarom na nervy, lebo oni maju noz na krku. A ak niekto musi, tak ma k chybam ovela blizsie.
12.05.2012 - 17:43:11
avatar
Nepredbiehajme, ale je to neskutocne dobre rozohrate Svajciari vedia, ze ich cesta do stvrtfinale vedie teraz len cez 6 bodov s nami a USA. Na zavahanie Slovakov s Francuzmi sa spoliehat asi nemozu. A ak USA neporazi Finov za 3 body, tak nam skutocne staci porazit Francuzsko a je to v suchu. Nasi dnes ukazali, ze sa vedia dobre naladit na dolezite zapasy, takze to vyzera velmi dobre..
07.05.2012 - 22:54:14
avatar
hmmm, takze aby dostal hrac poriadny trest mimo NHL, tak musi urobit nieco ovela horsie ako prizabit supera.. napriklad vynadat rozhodcovi, to mu hned naparia aj desat
07.05.2012 - 22:41:54
avatar
Nasa skupina sa inak poriadne tymto zamotava. Ako sa americania tesili, ked zdolali kanadu po predlzeni, tak zrazu s nami maju minus tri v tabulke pravdy. A do tej sa nerata vitazstvo nad Francuzskom, ktore musi porazit kazdy, kto chce postupit. A rovnako tak Kazachstan, samozrejme A ak puknu aj s Finmi (a nasi budu pokracovat v takychto vykonoch) tak posledny zapas so Svajciarmi nemusi byt pre nich az taka pohodicka

1 2

Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies