Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

03.04.2016 - 17:09:22
avatar
Reakcia na: Jakub Homoľa, 03.04.2016 - 14:57:10
Třinčania a aj Sparťania sú v kádri, už sa spravili aj prvé škrty, o chvíľu vydám zostavu, v akej trénovali dnes dopoludnia. K tomu občianstvu – tá novelizácia bola v roku 2007, takže na Phillipa sa vzťahovala ešte stará úprava, podľa ktorej sa v takom prípade nestrácalo slovenské občianstvo. Druhá vec, neviem, či by sa teoreticky nedalo podradiť jeho prípad pod nejaké výnimky, ktoré ten zákon umožňuje. A súhlasím, že IIHF by malo upraviť svoju legislatívu, lenže zas aj rozumiem, že oni nechcú docieliť ságu podobnú Kataru na MS 2015 v hádzanej. Lenže ono v konečnom dôsledku týmto uzurpujú svetovú špičku. Akú šancu má napr. Holanďan, aby bol z neho dobrý hokejista? No odísť jedine do zahraničia už v útlom veku, kde časom zrejme príjme cudzie občianstvo (pre zjednodušenie života tam) a razom tu už máme problém z hľadiska reprezentácie. To isté bude v prípade detí hokejistov/hráčov z NHL, ktorí sa natrvalo usadia v Amerike. Syn slovenského hokejistu sa narodí v USA = aicky má podľa americkej legislatívy americké občianstvo. Narodil sa Slovákom = podľa slovenskej legislatívy má aj slovenské občianstvo. Keďže má dvojaké občianstvo, tak podľa legislatívy IIHF môže hrať len za tú krajinu, kde strávil aspoň dve po sebe idúce sezóny. Ak sa rodičia rozhodnú ostať v USA, tak chlapec má smolu. Navyše rozhodnutie ostať v USA je nezávislé na jeho vôli (aké slovo v rodine má 13-ročný chalan. Keď zavelí, že chce ísť na Slovensko, tak sa tam rodičia s ním presťahujú? Asi ťažko...). A potom tu ešte máme špecifické prípady typu Liam Stewart, ktorý bol istý čas hokejový bezdomovec. Reprezentovať nemohol žiadnu krajinu. Alebo napokon prípad Slováka Silvestra Kuska, ktorý môže reprezentovať len Kanadu, ale to je každému jasné, že sa tam do reprezentácie nedostane...
∧ skryť ∧
Jakub o tretej si vravel ze o chvíľu zverejníš zostavu z tréningu .
Zmenilo sa niečo ? Alebo chces byt ako Béla s Radkom?
02.04.2016 - 17:21:10
avatar
Co by sa stalo ? No bol by blázon a doživotne by si to vyčítal. Vzdávať sa amerického občianstva koli tomu aby hral na jednom turnaji... Ach a s tým Slovenským by to fakt vyhral teda. Dôchodok mozno aj 400 eciek. A na zväze sa zmenia tréneri a na další repre zraz ho uz nezavolajú , lebo niekto v TV označí USHL napríklad za hasičsku ligu. Nechajte chlapca tak, nemútte mu hlavu. Môže byt rad ze ma USA občianstvo. Slovenský pas mu bude v živote na hovno. Toto nie je krajina ktorá sa stará o svojich. A dlho ani nebude. Philip ak máš USA občianstvo v žiadnom prípade sa ho nevzdaj. Slovensko ta skôr či neskôr osere. To je sto percentná istota.
09.11.2015 - 18:34:08
avatar
No konečne niekto to tu normálne povedal. Donedávna ospevovany Kmec po odchode do orebro ho nežalovali do dánska a tunajší pseudofanusikovia ho hned ignorujú. Popritom patrí v tom Švédskom doraste http://cdn.meme.am/instances/500x/56539184.jpg najprodukt hracov ligy. Myslím ze coskoro bude hrať aj juniorku a keby aj nehral tak určite vykonostne patrí do Repre 18. To iste Galbavy ktorý dokonca hráva juniorku aj dorast co si myslím ze je najlepšie riešenie pre hraca. Tak toho okrem Bartnanusa na Hlinkovi ignorujú dlhodobo. V podstate jediny hráč co hra aj 20ku supelit a nebol nominovaný a ktovie ci vobec bude. Ďalej na Hlinkovi predsa druha lajna pred zápasom so sui mala najlepšie štatistiky. A to Kmec Galbavy a Roman hlavne. Ale to uz nic neznamená lebo Kmec si dovolil odísť do swe. S Galbavy tak to neviem lebo ten je vo swe uz tri roky minimálne tak na ňom neviem co koho sere.
My sme fakt chorý národ. Všetci ale všetci co su v tychto ligách by v Repre mali byt minimálne na skúšku ak sa neosvedčila tak Ok. Ale to sa skor podľa mna týka hracov ako Cacho a Juriga ktorí mna osobne na Hlinkovi nepresvedčili. Práce naopak Kmec a Galbavy aj s Romanom aby som nekrivdil podľa mna patrili k naj hracom nášho výberu. Tak preco su neni v nominácii. A pravdou zostava treba vyhodnocovať kvalitne turnaje ako MIH a nie beckove turnaje ako Dánsko . Ďalšia vec je ze mne osobne sa vobec nepáči ako hra Bucek... To nema nic spoločne s teamovou hrou. Studenic ten je velmi šikovný ale musí zosilnieť.
06.11.2015 - 22:09:43
avatar
pekne...tvrdim to aj na tomto fore uz davno, staci vymenit trenerov a veci sa popravia velmi rychlo. Tu je jasny dokaz. Chlapcov mame sikovnych...mozno nie svetovu spicku ale urcite nemusia dostavat laty od kazdeho. len dufam ze novy trener udrzi tento trend po cely cas a neda sa zlomit tlakmi vplyvnych jedincov.
06.11.2015 - 00:29:04
avatar
Realita je ale ze chlapci z kvalitných zahraničných líg su
Výkonnostne úplne inde. To je aj bude fakt, ktorý by sa mal prijať.
06.11.2015 - 00:26:17
avatar
Chýbali aj Kmec a Galbavy zo swe. Predpokladám ze si ich Mikula preverí.
Je velmi zaujmave ako fajn sa tento ročník vyvinul napriek tomu
ze bol po minule roky hodnotený ako jeden so slabších.
Tym chcem povedať ze ani nedávne vysledky trebárs u16 nemusia nic
znamenať neskôr.
29.10.2015 - 22:59:37
avatar
No ved tak trosku reality sem treba asi pripomenúť
29.10.2015 - 18:26:02
avatar
No , pozrel som si tie videá a musim povedať ze aj ked je chlapec šikovný to nepopieram ale ta úroveň hokeja to je katastrofa , ved to uz nema ani úroveň juniorky vo svedsku. Toľko priestoru by mu tam obrancovia nedali ani náhodou. A moj názor je ze ak by mal dostať Studenic šancu na MS20 tak potom všetci chlapci co hrajú v severských najvyšších súťažiach by ju mali dostať dvakrát tak. Bohužiaľ ale toto je realita našej extraligy. Nechápem celkom preco sa teraz zväz rozhodol ignorovať chlapcov z vonku ked prave oni hrajú úplne iný level vo väčšine prípadov.
My sme menší a menší stale čím viac sa snažíme naparovať tym sme menší.
Na Hlinkovi jednoznačne najlepšie výkony podala druha lajna : Kmec , Zelenak , Roman , Galbavy , Václav . Okrem posledného zapasu so sui ked ich pomiešali a tak to aj dopadlo. Z tychto chlapcov teraz okrem Romana myslím odignorovali vsetkych. Ako musím sa ich zastať lebo mam pocit ze sa tu rýchlo zabúda. Kmec výborne výkony vo švédskej U18elit , myslím ze nehrá juniorku len preto ze je nový v Orebre ale coskoro to pride. Galbavy okrem zapasov v 18 aj zápasy za U 20 superelit. Václav neviem kde sa nachádza.ale na Hlinkovi sa mi velmi páčil. Týchto chlapcov nemôžeme ignorovať len preto ze nemame videá s highlitami. Ta liga je úplne niekde inde. Detto platí o fínskych súťažiach.
21.10.2015 - 12:57:49
avatar
Reakcia na: Jakub Homoľa, 21.10.2015 - 12:49:11
Neviem teraz, či som bol úplne pochopený. Nerozporujem, že si fanúšikovia zaslúžia tieto informácie. Ja som som jednoznačne za. Ja som len skôr chcel poukázať na to, že v tomto smere zväz určite nemá nejaké zlé úmysly a nemieni niečo z hľadiska nominácii mládežníckych reprezentácií zatajovať (zatajujú skôr kluby, ktoré nezriedka neodovzdajú nominačný list hráčovi, ale to teraz nie je podstatné). Dokonca si kompetentní nemyslia, že ľudí je do nominácii prd. Problém je skôr podľa mňa v tých štyroch-piatich ľuďoch, ktorí spravujú webovú stránku zväzu, že skrátka tú nomináciu zverejnia neskoro, alebo pre istotu nikdy (aj to sa už stalo). Z akých dôvodov, to povedať neviem. V každom prípade mám pocit, že zväz (alebo určití ľudia na zväze) do veľkej miery podceňujú záujem o mládežnícky hokej. To, prečo svoje slová nedávam na náš portál je jednoduché. Nie sme blog. A sám nie som dobrý komentátor.
∧ skryť ∧
Čo tak poslať tu nominacku správcom stránky vo Worde aby nemali takú veľkú drinu s prepísanim mien z PDF. Z toho co si napísal mam potom záver ze to riadia neschopní a nekompetentní ludia. Ak tak celé zle.
21.10.2015 - 00:07:56
avatar
Ako je mozne ze tu niekto uz šibrinkuje informáciami o tom kto bude nominovaný. Je to snáď trener ? To asi nie je. Na tom sa zhodneme. Takze ak to nie je trener , je to niekto kto sa dostal k nominácii ked este nie je oficiálna ? A preco je nominácia aj neoficiálna ? Preco o nej vie niekto iný okrem trénera skor ako verejnosť ? Snáď to niekto este schvaľuje ? Nie je to výsada len trénera ? A na základe akých kritérií sa po trénerovi este niekto vyjadruje k nominácii ? A kto je ten niekto ?
Takto funguje cela spoločnosť. Nie je to tak správne. Musíme sa uz zmenit konečne. My sa musíme zmenit a potom sa zmení aj chorý systém všade okolo nas.
20.10.2015 - 21:50:29
avatar
Ach jaj ... To su zase praktiky... Nic sa na tom Slovensku nezmení
22.08.2015 - 19:29:00
avatar
Nechcem obhajovat Bartanusa, ale treba si uvedomit ze vacsina kvalitnych hracov mu do projektu nechce ist. Dovody su rozne ale asi hlavne kvalita sutaze ktoru budu hrat, cize juniorka sr , tak tu hraju uz asi vsetci vo vlastnych kluboch, vsetci co len trosku lepsie na tom su. Takze nominaciu som nevidel este ale viem si predstavit tu tragediu. Len tolko ze toto asi neni Bartanusova chyba myslim.
Inac mohol by si sem tu nominaciu zavesit.
13.08.2015 - 19:33:25
avatar
Jakub Homola by si ho mohol vyspovedat na kameru. Este si ho tam nemal.
12.08.2015 - 20:00:24
avatar
mne sa najviac paci Roman a Galbavy ked ma puk robi vyborne prihravky. Spolu s Romanom zabezpecili ze Kmec uz ma tiez asi dva goly. Galbavy myslim 1+2 tiez. A suhlasim ze Vojto Zelenak to je katastrofa ta ich rozohravka s Kmecom. Ani jeden puk do jazdy utocnikovi za cely zapas. Prva patka vyborny utok ale ten beckcheking, zase neviem ci nedostali 2 goly na zaciatku. Najlepsi nasi obranciovia Kmec odovzda puk Zelenakovi za branou a ten tam stoji dovtedy kym ho nestrati. Nevidno to na kamere ale zaujmalo by ma co robia kridla vtedy, ci tam kruzia ako j.,ebnuti, ci idu striedat radsej ked ma Vojto puk. Cela ta druha lajna kape na ich rozohravke. Esteze to Roman s Galbavym zachranuju. Skoda tzch poslednych golov , Solensky vyzeral pri chuti konecne. Len nas pochovali potom uz.
11.08.2015 - 21:53:33
avatar
Už som starý a slepý asi aj , sorry beriem to spat.
11.08.2015 - 20:56:14
avatar
ti kokoti su neni neni schopni ani poslat mailom zapisy zo zapasov tam kde treba...jaj boze idiotizmus vladne u nas stale...hlavne ze mame stadion drahsi ako v Toronte. tam stal 25 mil a u nas 74mil. a ze ten v Toronte je asi 5krat vacsi...ale to je uz ina tema
11.08.2015 - 20:48:18
avatar
nemozem si odpostit dalsi koment... skusal som pozriet statistiky jednotlivych hracov...a zase rovnaky scenar, zapasy hrane v cechach najdete na strankach po celom svete ale zo zapasov hranych v Bratislave som nenasiel ani jednu stranku kde by boli uvedene stats. Opakujem sme j.bnuty narod potom sa sopravedlim ked to ti somari na zvaze napravia ako naposledy.
11.08.2015 - 19:07:20
avatar
moje postrehy ak mozem... obrancovia prvej lajny vyborna na nase pomery rychla rozohravka a tym padom sa cela patka lahsie dostava do utoku...na druhej strane prva lajna zatial dostava najviac golov ak sa nemylim.
Obrancovia druhej lajny , katastrofalna rozohravka styl Vojto zelenak, stojim za branou a miesam puk kym ho nestratim. vsetci stoja a nevedia co sa ide diat. Ale zase tato patka este nedostala gol myslim a jeden aj dala.
zbytocne oslabenia prameniace aj z toho ze nestihame tak faulujeme.
11.08.2015 - 18:58:21
avatar
tento komentator je v pohode celkom, myslim ze je este jeden a ten je fakt mimo
10.08.2015 - 17:33:26
avatar
nemecek vytiahol kabel haj.el

1 2 3 4 5 6 7 8

Krátke správy
Najnovšie články
V OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies