Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

03.05.2022 - 18:14:53
avatar
Húska bol povolaný do Rangers. Toto už je blamáž. Mám rád Šatana i Haščáka, ale za toto fiasko by mali po MS z pozícií GP odstúpiť! Toto bolo iba asi pri bojkote reprezentantov... Smutné, úbohé, neprofesionálne.
01.05.2022 - 20:37:50
avatar
Reakcia na: pupo, 01.05.2022 - 11:36:41
Je to štandardný proces, už počas sezóny dávali Češi vyhlásenia kto má záujem a kto nie, to iste Nemci Švajčiari. @rebells odmietol aj Zacha Studenic si na MS ale zmluvu nevybojuje,predá sa jedine v Európe ale ta nebude (ešte) jeho priorita. Prišiel na kvaldu lebo si to mohol dovoliť ,teraz má jednoducho iné priority a to nieje o nastavení toho človeka. Porovnávať hokej s futbalom je úplná blbosť, Skriniar zarobí za rok asi toľko čo celé naše bronzové mužstvo s Pekingu. Príprava na MS je takisto úplne ina,hokejisti berú vreckové pár desiatok€ na deň, ponukni to futbalistom a hneď uvidis jak sa budú trhať aby došli reprezentovať. Neviem o com si sa bavil s hokejistami a hlavne s akými Ja som tu už koncom marca povedal že budeme mat dosť ospravedlniek od hráčov čo boli na Zoh, taká je realita a každá krajina má podobne problémy. Na MS 2010 sa po Vancouvri tiež nikomu moc nechcelo
∧ skryť ∧
Prepáč ale si neskutočne mimo... Iba jeden príklad - Tvoja veta - "Skriniar zarobí za rok asi toľko čo celé naše bronzové mužstvo s Pekingu"... Táto veta práve nahráva tomu, že načo by chodil na prípravný zápas reprezentácie, ak má toľko peňazí v Milane... Ale on vždy príde a je to prirodzené, normálne... Tak asi ako prirodzené a normálne je, že hokejisti odmietajú reprezentáciu ...

V reprezentácii sa nemá čo kalkulovať o tom, koľko mi to vynesie. Ak niekto takto rozmýšľa, nech radšej nereprezentuje svoju krajinu.
01.05.2022 - 10:54:55
avatar
Reakcia na: pupo, 01.05.2022 - 09:17:52
Dôvod Studenica je jednoduchý, nemá zmluvu a asi bude o ňu bojovať v kempe. Keď tam nepresvedčí má možnosť ísť na farmu alebo zámorskú kariéru zabaliť a vrátiť sa do EU. Tento rok bral na úrovni nhl 750k $ , v ahl by to bolo 100k $, budúca zmluva bude asi podobná ,tak každý človek zo zdravým rozumom pochopí prečo nejde riskovať na MS.
∧ skryť ∧
Medializovať situáciu hráčov, ktorí ešte budú hrať play-off v NHL sa mi zdá minimálne neštandardné...

K Studeničovi. Sú hráči, ktorí odmietnu reprezentáciu, lebo nemajú zmluvu na ďalšiu sezónu a potom sú tu zase iní hráči, ktorí práve sa chcú na MS ukázať a vybojovať si novú, lepšiu zmluvu. Vždy je to o nastavení toho človeka.

K tej neúčasti množstva hráčov s argumentom, že je olympijská sezóna... čiastočne je to tak, no iba ako jeden z argumentov. Príklad takí olympijskí víťazi Fini vzali na obyčajný turnaj do Čiech 17 hráčov z olympijského tímu. Ako to, že im sa hráči kvôli únave neospravedlňujú? A to Fini majú oveľa väčšiu členskú základňu, teda strata pár hráčov nie je pre nich tak citeľná ako pre nás... To sa asi zhodneme všetci.

Ďalšia vec, že hokej je iný ako napr futbal, nemožno ho porovnávať, MS v hokeji sú každý rok ... Určite každý šport je špecifický, no všetky majú viacero veci spoločné, napr hrdosť reprezentovať svoju krajinu. Kvalifikácia, liga národov, prípravné zápasy vo futbale sú tiež každý rok. Preto je zvláštne, že na obyčajný prípravný futbalový reprezentačný zápas príde i ten Škriniar z Milana, aj chlapci z Ameriky ako Rusnák a spol. cez pol sveta... No na majstrovstvá sveta v hokeji sa to berie zrazu nejako inak... Úprimne pre mňa je to roky nepochopiteľné a bavil som sa o tom už s pár hokejistami... A reálne to nikto nevie vysvetliť, proste je to tak.
30.04.2022 - 23:04:23
avatar
Inak neexistuje kolektívny šport, kde by sa toľko reprezentantov "ospravedlnil" z neúčasti na majstrovstvách sveta. Pre mňa je to HANBA! ak by sa takto ospravedlňovali hráči takému Tarkovičovi... Inak všetci, asi okrem Libora Hudáčka, hrali posledné zápasy svojich mužstiev v sezóne. Ale pre reprezentáciu sú zrazu unavení, zranení, nechcú riskovať zranenia a pod. Úprimne som z toho smutný a znechutený.
30.04.2022 - 23:04:22
avatar
Inak neexistuje kolektívny šport, kde by sa toľko reprezentantov "ospravedlnilo" z neúčasti na majstrovstvách sveta. Pre mňa je to HANBA! ak by sa takto ospravedlňovali hráči takému Tarkovičovi... Inak všetci, asi okrem Libora Hudáčka, hrali posledné zápasy svojich mužstiev v sezóne. Ale pre reprezentáciu sú zrazu unavený, zranený, nechcú riskovať zranenia a pod. Úprimne som z toho smutný a znechutený.
29.04.2022 - 21:09:30
avatar
Toľko trénerov, toľko slepých?! Skutočne už dlhodobo nerozumiem, čo tréneri vidia na Kochovi a Bučkovi. Nič proti ním osobne veru nemám, no určite nemajú úroveň na medzinárodný hokej.
28.04.2022 - 12:26:23
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 27.04.2022 - 22:39:06
Poradie v drafte nie je také dôležité, a body už vôbec nie to najdôležitejšie. Nedraftuje sa len podľa tohto kritéria. Predstav si opačnú situáciu - ako by obstál Šimon v defenzívnej fínskej lige, alebo možno by mal Slafko spústu bodov v tej našej. Každopádne obaja budú s najväčšou pravdepodobnosťou v top5 a možno padne alebo bude aspoň vyrovnaný slovenský draftový rekord. Navyše oboch dúfam čakajú ešte MS mužov. Btw na prebiehajúcich U18WJC sú ich najváčši konkurenti Cooley, Kemmel, Nazar… ale aby najmá prví dvaja hrali niečo oslňujúce, to sa nedá povedať. :sr:
∧ skryť ∧
Pre ofenzívneho obrancu a i útočníka sú body dôležité! Samozrejme, že nedraftuje sa len kvôli tomu a pre to. Medzi ich najväčších konkurentov patria aj Wright, Savoie a Jiříček. No mojím cieľom v predchádzajúcom príspevku bolo, aj trochu odľahčene a aj kvôli tomu, že Simon i Juraj hrajú excelentne v posledných mesiacoch, načrtnúť stávku, kto z nich dvoch bude vyššie ale počkajme si na MS a po ich skončení, môžeme, "zo srandy", tipnúť, kto bude z nich vyššie, prípadne aj miesto na drafte ... A uvidíme , kto sa trafí
27.04.2022 - 21:23:45
avatar
Chalani, oddnes je Šimon Nemec najproduktívnejší junior i najproduktívnejší obranca v celej histórii najvyššej slovenskej hokejovej súťaže v play-off. Pecka! Blahoželám tieto rekordy mu určite pomôžu aj v drafte NHL. Momentálne neviem povedať, kto bude najvyššie draftovaný Slovák- či Šimon či Slafko. Sa to strieda. Po zrušených MS juniorov, by som tipoval na Šimona, po olympiáde na Juraja, potom ďalej na konci sezóny stále Juraja, dokonca som ho tipoval ako celkovú dvojku. No teraz v playoff a počas finále, opäť dávam na Šimona definitívne sa uvidí po MS , ako komu vyjdú...a možno ani vtedy nie
27.04.2022 - 20:50:12
avatar
Keďže je mimo Hudáček, zrejme nebude na MS Hrivík a Adam Ružička asi nepríde zo zámoria, máme reálne kvalitných centrov dvoch - Krištofa a Romana. To je veľmi málo. Dnes opäť top výkon podal Hrnka. Teda zo všetkých slovenských centrov hrajúcich finále slovenskej/českej ligy mimo Miloša Romana, je toho času Hrnka zrejme druhý najlepší. Veď uvidíme...
20.04.2022 - 17:45:51
avatar
Reakcia na: johan1232, 20.04.2022 - 15:32:49
Viete mi napísať zoznam hráčov ktorý by podľa vás mali ísť na MS ale už sa ospravedlnili? Teda okrem trojice Cajkovsky, Jaroslav, Godla.
∧ skryť ∧
Okrem trojice Godla (ten by sa na MS aj tak nedostal, v prípade, ak príde aspoň jeden brankár zo zámoria), Jaroš, Čajkovsky, už nemôžeme počítať s Konradom a Hudáčkom. Otázni sú Hrivík, Cehlárik, Kelemen, Gernat. Ďalej chceli zrejme aj Daňa a Jurča, ale zrejme aj tí sú pasé a do prípravy ešte Mešára, ten je zranený. Zatiaľ toľko.
20.04.2022 - 17:41:38
avatar
Veľmi optimistické nominácie, určite to tak nebude, aj keď by som tých hráčov veľmi rád videl aj ja! No keď Hrivík, Cehlárik, Kelemen budú out, chalani z NHL postúpia ďalej, Tatár, keď uprednostní oddych,môžeme to skladať odznova...
20.04.2022 - 14:01:28
avatar
Takže ďalší out: Godla, Čajkovský a Jaroš... Už neviem, čo mám na to povedať, tak budem radšej ticho...
19.04.2022 - 12:43:43
avatar
Reakcia na: Ojo, 19.04.2022 - 12:42:53
Mňa nemilo prekvapil Skalický... Neviem, či to zahral na urazeného, ale z Haščákových slov mi to tak príde, bohužiaľ.
∧ skryť ∧
Možno druhý Záborský
19.04.2022 - 12:37:56
avatar
Tak a máme tu konečne nejaké informácie ohľadne A reprezentácie "trochu" to trvalo ...

Out - Konrád, Skalický, Libor Hudáček, Filip Mešár.

Otáznik visí zatiaľ nad týmito hráčmi: Gernát, Hrivík, Cehlárik, Kelemen...chalani z Třinca hlásia problémy (ktoré inak v prvom finále vidieť nebolo)...

Nejak sa nám to začína rúcať...
16.04.2022 - 14:38:21
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 16.04.2022 - 13:13:57
Suhlasim. Tie vykony boli aj pre mna dost velkym sklamanim. Vedeli sme v istych momentoch hrat tak ako som ocakaval, ale inac to bolo silne nemastne-neslane. Osobne som bol na zapas s Norskom, a po prvej tretine som mal chut odist zo stadiona. Vykon otrasny. Chlapci zacali hrat az ked sme strelili vyrovnavajuci gol na 2:2, avsak to bolo sposobene skor tym ze Nori kondicne odisli. Pritom atmosfera v hladisku bola spickova. Vcera to bola tiez tragedia. Nakoniec to chlapci dali, ale na ten zapas sa nedalo vobec pozerat. Celkovo som dost sklamany z predvedenej hry. Proti takym podradnym superom sme mali vyhrat o 5+ golov, nie polku zapasu sa s nimi natahovat o vysledok a porazit ich, az ked kondicne superi odidu. Neviem ci si chlapci uvedomovali, ze na tomto turnaji sa bojovalo aj o miesto na letne MSJ. Osobne ma ani jeden hrac nenadchol, nadpriemer boli Ciernik, Dvorsky, Repcik, celkom sa mi pozdaval este aj Honzek. V obrane ma nenadchol nikto. Nemec so Sykorom o triedu lepsi ako zvysok muzstva, ozaj neviem, ako by bez nich dopadol zapas s Norskom a ci by sme sa nenatrapili s nimi viac. Celkovo mi prislo ze hraci ako keby uz v satni vyhravali 1:0 podla toho zaciatky zapasov aj hrali. Bez nejakeho vyrazneho nasadenia, len tak profesorsky aby sa nahodou niekto nezranil. Osobne suboje bieda, TOP5 by nam za take nasadenie dala poriadne na prdel. A vyhovorky ze nam chybalo neviem kolko klucovych hracov, mali sme uz aj horsie supisky na MS18 a dokazali sme hrat celkom slusne (spomeniem si naprklad na rocnik 97, kde sme dostali sice naklep od USA, ale zvysne zapasy sme hrali vyrovnane s kazdym a dokonca sme porazili Svedov)
∧ skryť ∧
Súhlasím. V prvom rade gratulujem chalanom k postupu i vytúženému prvému miestu. No nielen fanúšikovia, ale aj odborná verejnosť očakávala jednoznačný postup, a to aj bez chýbajúcich hráčov. Veď naši hráči hrávajú dospelý hokej, buď extraligu alebo prvú ligu. Takí Francúzi poväčšine ich domácu juniorku a Dáni to isté, navyše Dáni mali až 10 hráčov mladších a z toho dvoch ročník 2006. Nevravím, že sme mali vyhrať dvojciferným výsledkom každý zápas, no ten rozdiel v kvalite sa mal prejaviť oveľa skôr ako v posledných tretinách... No veľa robí aj psychika a keď ich každý pasoval za jednoznačných favoritov, asi sa tým v hlavách až priveľmi uspokojili, že tie zápasy už len nejako vyhrajú. Super, postúpili sme tam, kam patríme. Osobne som neskutočne rad , že zápasy B kategórie do 18 rokov boli vypredané. Hokej na Slovensku je šport číslo 1. Snáď teraz , keď ťarcha postupu opadla, zajtra budú na ľade lietať. Pre mnohých pôjde o posledný zápas v sezóne i v kategórii U18.
15.04.2022 - 20:19:16
avatar
Nemôžem si pomôcť, ale výkony našej 18-ky na B-čkových majstrovstvách sú zatiaľ sklamaním. Dnes Dvorský bez života, bez korčuľovania. Celkovo veľmi slabý výkon. Absencia 6-7 hráčov je citeľná, zrejme až taký široko kvalitný ročník to nebude...z čoho som sklamaný
13.04.2022 - 12:52:18
avatar
Reakcia na: mathew1, 13.04.2022 - 11:57:46
[url] https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/v-prvej-nominacii-reprezentacie-je-sedem-bronzovych-medailistov-vstupenky-idu-do-predaja [/url]
∧ skryť ∧
Som rád, že konečne tu niečo máme a že začína opäť reprezentačný hokej na A úrovni

Tiež som rád za brankárov, plus obrana už teraz je z polovice tá majstrovská (Jaroš, Čerešňák, Čajkovský, Rosandič) a v útoku som rád za chalanov, ktorým sa pred Olympiádou muselo vkuse čkať (Lantoši, Líška) a som zvedavý na Muchu. Na prvú nomináciu fajn, postupne sa to bude vymieňať.
12.04.2022 - 19:48:56
avatar
Tak tak, veľmi zlá tretina. Naivný hurá hokej. Nedisciplinovanosť a nepresnosť. Snáď sa to výrazne zlepší
12.04.2022 - 18:28:50
avatar
Reakcia na: Hai, 12.04.2022 - 17:35:27
Skvelý "breakdown" Slafkovského hry, jeho silných aj slabých stránok od hlavného scouta Eliteprospects: [url]https://www.youtube.com/watch?v=tTFQP9KvXfg[/url] Dva podľa môjho názoru najzásadnejšie momenty: 1. Výrazné zlepšenie v korčuľovaní počas sezóny 2. Quote z videa - "For some teams, he might even be the best player in this draft class" :fan:
∧ skryť ∧
skutočne parádne video, klobúk dole za jeho spracovanie!
12.04.2022 - 17:13:53
avatar
Chalani, viete niekto, kto sa pripojil do druhého bloku pred oficiálnou prípravou pred MS?
Viem len to, že ku brankárom Rybár a Tomek pribudol Denis Godla. Toto by mala byť aj základná trojka z Európy. Zo zámoria teoreticky počítajú s trojicou Halák, Húska a Hrenák... No viac informácií k obrane a útoku momentálne nemám...

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 18 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies