Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Komentáre:

Halák inkasoval tri góly, Černák sa teší z postupového mečbalu. Vegas vytvorilo rekord

pukanec5 Ignorovať29. 08. 2020 21:04
zdalo sa to iba mne alebo sa Bostonu nejako nechcelo?
surgeon Ignorovať29. 08. 2020 21:46
Prial by som to charovi na rozlucku a s halakom v brane. Proste sen. Ale bude to musiet cernak doniest domov...
Vinidi Ignorovať29. 08. 2020 21:05
Hráme prd (asi sa nevieme spamätať z tej policajnej brutality v USA), Tampa je vo všetko o krok pred nami. Nechápem Cassidyho, predchádzajúci zápas hral Ritchie hov.. a on ho dá znovu, a zase chlapec pokašle čo môže. Prvá lajna nič, proste končíme.
Užívateľovi LeBlond sa páči tento príspevok.
Roman9763 Ignorovať29. 08. 2020 22:32
Pred seriou Boston Tampa som veeril ze to Boston da ale teraz pochybujem uz je len mala sanca na zvrat... Asi je to ozaj pravda ze ten kto vyhra zakladnu cast tak potom vyhory v play off. Aj ked tento rok je vynimkou kvoli virusu ale aj tak Boston bol prvy a Tampa akurat naberala formu pred Play off. Tak mi pride z toho ze je prd platne byt prvy v zakladnej casti....najdolezitejsie je nabrat formu pred play off a v play off ju este viac ukazat. (Vid St. Louis 2019, Washington 2018 atd...)
Janci Ignorovať30. 08. 2020 07:38
to som videl prvý krát nasadenie bruins ala výletníci , to nemôžu myslieť vážne že s týmto idú do zápasu to bol nonsens ,aspoň že Ritchie si zastal spoluhráča a rozdal pár rán , za hit ktorý dal na 5 minút nebolo , to nebolo ani na dve minúty ,krásné dohranie a pásikavec tam dá päťku , Pasta na konci prvej tam Erikovi spravil šrám pri lavom oku sa nesere ,
Neexistujúci používateľ 30. 08. 2020 08:23
si normálny? že to nebol hit na 5 minút? chlapec zrejme dohral v PO, môže byť rád že Gourdea nezranil...2m odmantinelu a on mu dal cross-check, chlapče, spamataj sa ;)
Užívateľovi Dudos_8 sa páči tento príspevok.
VH1 Ignorovať30. 08. 2020 10:43
Ritchie nevie hrať hokej, rýchlostne nestačí a výsledkom sú takéto "hity". Dal som to do úvodzoviek, lebo toto nebol hit , ale zákerný faul. Keby Gourde trafil mantinel naplno hlavou, tak má zlomenú chrbticu...Ritchie je prasa.
Neexistujúci používateľ 30. 08. 2020 08:59
Faktor Lehner v tomto PO dominuje pred Varlamovom takisto klobúk dole, sám som zvedavý, kto sa stretne vo finále o SC
Ttt Ignorovať30. 08. 2020 10:47
Tak hviezdny hráči flyers včera totalne neviditelní na čele s Girouxom. V prvej tretine ešte flyers boli ako tak aktivnejši ale od druhej tretiny dominancia isles. Hlavne vcera top lajna cizikas clutterbuck a martin. Flyers ked niečo nezmenia a neprebudia sa ich top hráči tak je to konečná..
nn_BA Ignorovať30. 08. 2020 11:00
Halák prvý gól bez šance. Druhý gól - strela sa mi zdala mierne tečovaná. Tretí no comment. Smola
Miroslav1984 Ignorovať30. 08. 2020 17:47
Keď dá útok jediný gól tak je to aj tak jedno či nechytí 2 alebo 3
LeBlond Ignorovať30. 08. 2020 18:13
Bostonu už len zázrak pomôže. Hrať s nožom na krku nie je žiadna výhra. Halákovi to neskutočne prajem, ale ak sa ofenzívne nespamätajú sú bez šance na postup..
Robert Ignorovať30. 08. 2020 18:32
Boston potreboval ten zakrok. To je ako vtip. Nie su schopni skorovat v dvoch zapasoch, a oni potrebuju zakrok od Halaka. Ty vole, Halak im to nevychyta, obrana je biedna a utok uplne neefektivny. Snad aby Jaro vychytal nulu a dal aj sam gol. Cele muzstvo sa trapi evidentne.
Užívateľovi Miroslav1984 sa páči tento príspevok.
mysterio Ignorovať30. 08. 2020 19:20
Boston je tragicky a postup nevybojuje, a ani si ho vobec nezasluzi, kto videl tie zapasy moze iba suhlasit, nie je ziadna nahoda, ze Tampa vyhrava a o vyrovnanosti/nestasti sa tiez hovorit neda, posledne 2 zapasy skore 10:2, obrana neexistuje a takisto ich jeden utok SC nevybojuje, odstavis im 2 hracov z prvej lajny a v celom muzstve nema kto strielat goly, to je proste fakt, Tampa je vo vsetkych smeroch lepsia, postup si zasluzi a aj ho vybojuje, hraju fantasticky. V dalsom a pravdepodobne poslednom zapase ocakavam spinavosti zo strany Bostonu od krysy a spol
Krátke správy
Najnovšie články
V OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner verejne vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies