Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
06. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komentáre:

Hrôza pre zvyšok NHL: McDavid má najlepšie roky stále pred sebou

Neexistujúci používateľ 27. 11. 2020 22:54
Bla bla bla. Podobné veci písali pred play-off a Chicago ich odprevadilo v predkole... Bude atakovať najvyššie pozície v historickom bodovaní? Fakt? Ti naj hráči dosahovali 130-150 bodov, Gretzky niekoľkokrát cez 200 bodov. Aj vzhľadom na súčasnú situáciu, bude rád, ak sa raz dostane do top 15 bodovania. Inak je to skvelý hráč, len nemám rád, ak z neho robia hokejového boha, lebo ním nie je.
Tento príspevok sa páči 3 užívateľom: Panzerschreck, JJaarroo, catsfan.
Dany Ignorovať28. 11. 2020 12:53
No lepší hráč v súčastnosti v NHL nie je.
Panzerschreck Ignorovať28. 11. 2020 17:10
Lepší hráč?? Hm a na akom poste? Lebo nemám pocit, že by bol McDavid nominovaný napr. na Norris & Vezina & Selke Trophy. Niečo ako najlepší hráč je chiméra. Nič také neexistuje. Hokej je kolektívny šport, kde má každý nejaké zastúpenie. Čiže môže byť podľa niekoho najlepší útočník, hráč ne. Nikto nie je najlepší hráč...Ak by si vytvoril 4 útoky + brankára a všetci by boli klonom Gretzkeho, Ti garantujem, že by sa na Stanley Cup pozerali akurát tak v TV..
Užívateľovi sa páči tento príspevok.
BenBiskup Ignorovať28. 11. 2020 19:48
Keby hral za tvoj tím, toto nenapíšeš
Neexistujúci používateľ 29. 11. 2020 10:43
na druhu stranu, ked pozres napr. na youtube bure top 10 goals, brankari v tej dobe zdaleka neboli na dnesnej urovni, preto dal aj mogilny za sabres tolko golov v 1 sezone. 100 bodov v tych rokov nic neznamenalo pre najlepsich hracov v lige. suhlasim, tiez s tym ze sa mi nelubi ako nhl preferuje 1 hraca nad vsetkych donedavna mali crosbyho teraz mcdavida
catsfan Ignorovať29. 11. 2020 14:46
Jasné že niekto musí byť tvárou NHL, je to úplne normálne. Inak, to čo si napísal o tom, jak to bolo jednoduchšie kedysi pre hráčov ako Mogilny... neviem ako dlho sleduješ NHL ale poviem ti len toľko, že vtedy sa nehralo v rukavičkách. Nepískalo sa všetko a obrancovia ako Stevens likvidovali hráčov bez pardonu. Navyše chytali brankári ako Hašek, Brodeur, Roy, Fuhr, Vernon, Vanbiesbrouck, Richter, Belfour atd... Práve si myslím, že kým dneska je tu iba "pár" superhviezd, 20 rokov dozadu ich bolo minimálne 20 v lige.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Panzerschreck, .
Neexistujúci používateľ 29. 11. 2020 15:28
obrancovia a brankari neboli na takej urovni ako dnes to, ze boli zakernejsi pramenilo z toho, ze boli drevenejsi, mogilneho som napisal preto aby ste nenariekali, ze keby hral za sabres to nenapisem. ci chxes povedat ze mcdavidove maximum by bolo aj v tej dobe 100 bodov?
catsfan Ignorovať29. 11. 2020 16:32
Áno chcem, neni totiž lepší ako vtedajší Jagr, Forsberg alebo Selanne.
Užívateľovi sa páči tento príspevok.
Neexistujúci používateľ 29. 11. 2020 16:50
Ako nehnevaj sa, ale strašne drístaš. Vyrastal som na vtedajšej NHL a nechýbalo jej nič. Rýchlosť, tvrdosť, talent. Poviem ti niečo, čo nemám z vlastnej hlavy, to sa vyjadril jeden dlhoročný novinár z Pittsburghu - "Crosby ani v najlepších rokoch nie je/nebol taký dobrý ako Jágr." O Liemiuxovi už aj škoda hovoriť. Chceš mi povedať, že Brodeur, Roy, Hašek, Belfour, Fuhr, Vanbiesbrouck, Potvin, Joseph, Richter, Osgood, Vernon, Barrasso, boli takí zlí brankári? Že obrancovia Bourque, Chelios, Leetch, Stevens, Niedermayer, MacInnis, Pronger, Blake, Foote boli dreváci? V tých časoch mal každý tým minimálne jednu fakt silnú päťku. Ozaj neznášam, ak niekto kecá o tom, aké to bolo kedysi ľahké dávať góly, akí boli slabí obrancovia a drevení brankári. No neboli. Zažil som to. A ku McDavidovi. Gretzky prišiel do ligy a okamžite začal dominovať. Jediný Lemieux mu dokázal konkurovať. U Mcdavida mi to chýba. Nie je taký kus lepší ako konkurencia. Proste nie.
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
Neexistujúci používateľ 29. 11. 2020 18:23
skauting nebol na takej urovni(nehovoriac o europe), vystroje brankarov ani ich treningovy proces, proste 30 rokov progresu v hre tu je vidiet, niektori hraci co korculovali pred 30 timi rokmi v lige by sa dnes nedostali ani na farmu(jasne ze z nizsich formacii, nie tych co si vypisal). tiez sa mi ten hokej viac lubil, aj si radsej pozriem na yt zapasy, zostrihy z tych rokov, ale tych superov nemali takych namakanych ako je to mu teraz. ende k tejtoteme kto ho ma v nhl dlhsieho(vzdy sa tymto debatam vyhybam)
Neexistujúci používateľ 30. 11. 2020 09:26
Skúsim dať svoj pohľad. SKAUTING - môžeš mať ten najlepší skauting, no neodhadneš ten moment prechodu od juniorov medzi mužov. A to nemusí zvládnuť každý. Alebo to môže trvať dlhšie. Nolan Patrick, Filip Zadina, Nicho Hischier, Pavel Zacha, Kaapo Kakko, Jack Hughes. Títo zatiaľ neoslnili. Čas ukáže. Aby som bol férový, je zas mnoho hráčov, ktorí prerazili. VÝSTROJE BRANKÁROV a TRÉNINGOVÝ PROCES a KORČUĽOVANIE - toto je trochu scestné porovnávať. To akoby si povedal, že kedysi dávno mali hráči starodávne korčule, drevené hokejky, tak v dnešnej dobe by hrali maximálne na rybníku. Blbosť. Proste každý hrá v dobe, v ktorej hrá, ktorá mu poskytuje momentálne vymoženosti. To budeme takto o 30 rokov znevažovať dnešných hráčov? Lebo napr. vymyslia nejaké hypermoderné korčule alebo ešte ľahšie materiály na výrobu hokejok? Nezmysel. Práve naopak. Ak to trochu zveličím, dnes vieš naučiť korčuľovať a osvojiť si základné herné zručnosti aj totálne drevo. Defacto vieš pomocou internetu vyskladať si tréningový plán. Hoc aj doma, na dvore pred domom. No zásadný rozdiel je v tom, že dnešným hráčom chýba hlad, túžba, súťaživosť. Dnešní hráči si nevedia ani predstaviť podmienky, v akých vyrastali niektoré legendy. Nemajú tú túžbu, s ktorou každý deň vykorčuľovali na rybník a hrali až kým vládali. Dnešní európski hráči ani netušia, aké muselo byť ťažké rozhodovanie, či emigrovať či nie. Aké by to muselo byť, ak by nevedeli ani ceknúť po anglicky, ak by prišli do absolútne rozdielneho prostredia. Aké by to bolo, keby museli byť 2x lepší, ako domáci hráč a keby im to všade dávali najavo, že nie sú miestni. To dnešným hráčom chýba. Nemajú túžbu vytvoriť dynastiu. Hrať celú kariéru za jeden klub? Takmer sci-fi. Rešpekt a sklopené uši v začiatkoch? Kdeže. Rýchlo vystreliť a potom podpísať kontrakt na mnoho rokov za veľa veľa miliónov. Takže suma sumárom - stojím si za tým, že hráči liet minulých by sa v dnešnej dobe určite nestratili. A na farmu by šlo veľa súčasných šašov. To mi nevyargumentuješ.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Panzerschreck, catsfan.
Krátke správy
Najnovšie články
Kľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, Toronto zmenilo brankára. Zápas č. 7 rozhodlo predĺženie! Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies