Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Komentáre:

Generálny manažér Flyers: Posledná sezóna ma stála roky života

Zelepukin Ignorovať27. 08. 2021 06:21
Aj nám život beží a roky utekaju a pri Fletcherovi sa asi Flyers úspechu nedočkajú . Neviem či po nasledujúcom ročníku nás všetkých neporazí pán GM.
Užívateľovi Qucoboy sa páči tento príspevok.
Qucoboy Ignorovať27. 08. 2021 07:31
Zisk Yandle a hlavne Ellisa beriem ako veľké pozitívum. Ristolainen pre mňa nejakým zázrakom nie je ale dám mu šancu, v Buffale nemal možnosti ukázať všetky svoje plusy. Ale chváliť sa s posilou Jonesom? Ako nič proti nemu ale v posledných sezónach bol deravý ako ementál. Brankársky post bude Flyers v tejto sezóne riadne tlačiť a vôbec sa nebude čudovať, ak budú počas sezóny zháňať ešte brankára. Podarilo sa mu v dobrej výmene získať aj Atkinsona a za lacné peniaze podpísať Brassarda, to sú všetko plusy. Ale pokiaľ Hart nezachytá najlepšie ako vie, tak Flyers budú mať veľké problémy.
Užívateľovi Zelepukin sa páči tento príspevok.
LongiSVK Ignorovať27. 08. 2021 15:37
Ono Jones keď bude posadený do role, že bude naozaj len backup, tak by tých 20-25 zápasov na dobrej úrovni za sezónu mohol zvládnuť. Nemám síce až tak skvelo napozeraný západ, ale čo som počul tak minimálne na pohľad to ževraj sa zlepšovalo postupne s Jonesom v Sharks, takže bohvie čo z neho bude teraz. Možno to nebude taká katastrofická kúpa.
Zelepukin Ignorovať27. 08. 2021 08:05
Škoda že to viac menej stojí zase na Hartovi či vie vôbec chytať a naplní svoj potenciál alebo to bude ďalší prepadák .Radšej mohol dotiahnuť Holtbyho tiež podpísal podobnú zmluvu ako deravý Jones ktorý patrí dlhé roky medzi najslabších v lige . Nieje to veru veľmi povzbudivé.
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies